Americanul Dubfire ajunge pentru prima oară la Timişoara. Vezi unde va avea...

Americanul Dubfire ajunge pentru prima oară la Timişoara. Vezi unde va avea loc petrecerea

0
DISTRIBUIȚI

dubfire

Spre bucuria fanilor muzicii electronice, Dubfire, considerat unul dintre cei mai reprezentativi artiști de muzică techno din lume, va fi capul de afiş al unei noi petreceri puse la cale de BlackOut, evenimentul urmând să se desfăşoare în data de 6 noiembrie la Hala Electrometal.

Pe numele său adevărat Ali Shirazinia, Dubfire este un producător american de house şi techno, care a devenit cunoscut graţie proiectului Deep Dish, care a fost nominalizat de patru ori la premiile Grammy.


Producător aclamat la scară internaţionala, care este totodată patronul casei de discuri SCI+TEC Digital Audio, artistul îndrăzneţ şi, simplu, iubitorul de muzică electronică, Dubfire a reuşit să obţină, printre multele premii care l-au propulsat în topurile muzicale şi numeroasele gig-uri worldwide în locaţiile de profil, atenţia şi mai ales inima publicului.

„Fie că-l ştiţi drept Dubfire, Dubfire Hybrid, Ali – jumătatea duo-ului Deep Dish, sau ca label boss-ul SCI + TECH, legenda techno-ului ajunge pentru prima dată la Timişoara. Alături de Sudo, unul din membrii SCI + TECH, din Japonia, şi bineînţeles Mahony, membrul Alongside Artists şi rezidentul clubului Kristal. Timişoara este oraşul de care BlackOut s-a îndragostit iremediabil, într-un timp destul de scurt, locul în care cele mai frumoase amintiri ne-au rămas întipărite adânc în suflet, locul în care alături de voi ne-am simţit, ne simţim întotdeauna speciali, pentru că voi sunteţi BlackOut“, spun organizatorii acestui eveniument.

Bilete pentru această petrecere costă 30 lei în avans. La faţa locului acestea vor costa 40 lei înainte de miezul nopţii şi 50 lei după, iar accesul la eveniment se face începând cu ora 23.00. Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.