Apartamentele vechi, tot mai scumpe la Timișoara. Cu cât au crescut prețurile...

Apartamentele vechi, tot mai scumpe la Timișoara. Cu cât au crescut prețurile față de anul trecut

0
DISTRIBUIȚI

blocuri

Prețurile apartamentelor vechi de pe piață continua să crească accelerat. În ultimul an, acestea s-au scumpit cu 10% la Timișoara. Trendul este vizibil în toate marile orașe, însă Timișoara și Clujul au înregistrat cele mai notabile majorări de preț.

În orașul de pe Bega, pretențiile proprietarilor de apartamente vechi s-au majorat în septembrie (de la 915 la 923 de euro pe metru pătrat util, fiind acum cu 10,8% mai ridicate decât în perioada similară a anului trecut (când ajungeau la 833 de euro pe metru pătrat).


„După un avans de 0,9% în ultimele 30 de zile (de la 909 la 917 euro pe metru pătrat), apartamentele vechi sunt cu 11,2% mai scumpe decât în toamna anului trecut (când costau 825 de euro pe metru pătrat util)”, transmit specialiștii în imobiliare.

Și locuințele nou-construite, pe de altă parte, s-au apreciat. Numai în ultima lună, prețul acestora a crescut de la 944 la 951 de euro pe metru pătrat, în contextul în care, în urmă cu un an se vindeau cu numai 898 de euro pe metru pătrat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.