APEL pentru Robu, legat de televiziunea Facebook a Primăriei Timişoara: „Îi fac...

APEL pentru Robu, legat de televiziunea Facebook a Primăriei Timişoara: „Îi fac o solicitare să înceteze cu aceste emisiuni care ne duc în derizoriu”

4
DISTRIBUIȚI

robu emisiune facebook

Emisiunile de pe televiziunea Facebook a Primăriei Timişoara stârnesc din nou reacţii din partea pesediştilor din Timiş. Dacă săptămâna trecută şeful filialei municipale, Sebastian Răducanu, comenta că nu vede sensul acestei televiziuni, astăzi consilierul local al PSD Timiş şi şeful TSD Timiş, Alfred Simonis, a declarat că „aseară am văzut că s-a postat o nouă emisiune. Nu înţeleg de ce nu se numeşte televiziunea RobuTv, pentru că e invitat numai domnul Robu. Am văzut că-i place să schimbe moderatoarele, toate sunt fete tinere, drăguţe, liberale, care-i pun întrebările aşa cum dumneavoastră nu o faceţi.


Nu îşi dă seama de ridicolul la care le expune pe aceste fete, cea de ieri, pe care întâmplător o cunosc personal, şi-a închis pagina de Facebook, probabil după reacţiile primite. Îi fac o solicitare să înceteze cu aceste emisiuni care ne duc în derizoriu. Dacă până la aceste emisiuni domnul primar vorbea ca o moară, nu neapărat stricată, dar una care turuia încontinuu, acum domnul Robu a adoptat modelul domnului Iohannis, vorbeşte rar, încleştat. Cred că ăsta e un model de succes în PNL şi l-a adoptat şi domnia sa. În emisiunea de aseară am ascultat şi am auzit că domnul primar spunea că a plantat 7.000 de copaci. Probabil e ca şi cu parcările. Eu ştiam că a tăiat câteva mii de copaci, în niciun caz nu a plantat. Am să afişez o foaie cu numărul de arbori plantaţi şi numărul de locuri de parcare, a spus consilierul, care a arătat, după modelul Robu, o foaie pe care era scris „zero”.

Mai mult Simonis spune că primarul Nicolae Robu nu a respectat nici măcar una din promisiunile pe care le făcea în luna aprilie, atunci când anunţa că în Timişoara vine vremea marilor finalizări. „Mă uitam pe promisiunile domnului prima, o postare făcută în 14 aprilie 2015 de pe Facebook, care se numea vin marile finalizări. De la punctul 6 încolo vorbea despre realizările din următoarele luni – finalizarea amenajării primului grup de spaţii dintre blocuri – poate se referă la amenjaraea din spatele blocului dânsului, nu s –a pus niciunde gazon, ghivece, finalizarea Sălii Polivalente, finalizarea reabilitării Liceului Lenau şi a Liceului Loga şi, culmea ironiei, finalizarea anvelopării celor 60 de blocuri. Nimic din ceea ce ne-a promis în aprilie nu s-a realizat până în acest moment”.

4 COMENTARII

  1. Incredibil cum s-au aciuit toate pitzipoancele fara creier prin Primaria Timisoara.
    Robu asta e atat de penibil incat face concurs cu Kim Jon Un la cultul personalitatii :))

  2. No aşe! Că după ce ne-au oferit un spectacol cel puţin ”ridicol” la nivel naţional al alegerilor noului preşedinte, unii membrii PSD au rămas cu sechele, văd ”ridicol” tot ceea ce nu e după chipul și asemănarea lor.

  3. ”Şeful consilierilor locali ai PSD Timiş Freddy Simonis” are probleme cu comunicarea? Tandemul Loredana Codruţ – Alfred Simonis stabileşte care sunt subiectele care ”contează” pentru timişoreni?

    (http://monicaharmanescu.wix.com/romaniavremilormele#!”Şeful-consilierilor-locali-ai-PSD-Timiş-Freddy-Simonis”-are-probleme-cu-comunicarea-Tandemul-Loredana-Codruţ-Alfred-Simonis-stabileşte-care-sunt-subiectele-care-”contează”-pentru-timişoreni/cjds/5620fb5a0cf2c3576e615fa8)

  4. Moni, inteleg ca vrei sa-ti faci niste reclama, dar sincer, siiiincer, nu dai dovada decat de prost gust. Esti probabil o casnica plictisita, inteleg. Dar totusi. Opreste-te. Nu intelegi nimic si te faci de ras. just, poate asta vrei. in cazul asta, pacatele mele…continua sa te faci singura de ras.

    Si chiar o sa fii atat de penibila incat sa spui ca televiziunea lui robu nu e cea mai ridicola idee posibila? De ce? Ca nu-ti place PSD? Nici mie. Si totusi au dreptate. Like I said, nu intelegi nimic. Tipic femeie. E ridicol sa vezi niste proaste acceptand sa faca penibilisme din astea numai sa se dea bine pe langa ‘domnu’ primar’. Sunt ferm convinsa ca toate se asigura ca nu-s murdare in coltul gurii inainte sa porneasca camera, daca intelegi unde bat 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.