Aproape 10.000 de elevi din Timiş NU vor să participe la ora...

Aproape 10.000 de elevi din Timiş NU vor să participe la ora de religie. Ce sunt obligate şcolile să facă

1
DISTRIBUIȚI

ora de religie

10% din părinţii din judeţul Timiş nu vor ca odraslele lor să participe la ora de religie, la şcoală. Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Timiş, dintr-un total de 74.140 elei, 64.416 au optat să parcurgă ora de religie.


Astfel, diferenţa celor care nu şi-au exprimat opţiunea este de 9.724.

„Procentul de 87% a celor care au optat pentru ora de religie s-a modificat ușor, ulterior, existând o creștere a numărului celor care și-au exprimat opțiunea pentru ora de religie și rezultând un procent de 88,93%. Și acest procent poate fi la acest moment ușor modificat. După introducerea copiilor în SIIIR, vom putea furniza datele finale, modificate, probabil datorită mișcării elevilor”, a anunţat Aura Danielescu, inspectorul şcolar general al judeţului Timiş.

În ceea ce-i priveşte pe elevii care nu vor să participe la ora de religie, deci nu au depus cereri de înscriere la această disciplină, şcolile sunt obligate să stabilească prin regulament ce activităţi pot să facă elevii, în ce spaţii şi cine este responsabil pentru supravegherea elevilor.

1 COMENTARIU

  1. Odraslă Poți spune mămicii tale, imbecilule. Faptul că acei părinți nu vor să își lase copii la ora de religie, promovată d eo instituție la fel de incompetentă ca și tine, ar trebui respectat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.