ASU Poli are derby în C pe un teren încărcat de istorie....

ASU Poli are derby în C pe un teren încărcat de istorie. Suporterii alb-violeți iau cu ASALT Hunedoara

0
DISTRIBUIȚI

millenium giarmata - asu politehnica timisoara (11)

Suporterii timișoreni și hunedoreni se mobilizează pentru un duel aprins în Liga a III-a. Sâmbătă, ASU Poli va fi însoțită pe Stadionul ”Michael Klein” de o galerie numeroasă iar spectacolul din tribune e garantat, mai ales că și gazdele, urmașii Corvinului, au un grup organizat de fani. Miza e mare, în condițiile în care ambele trupe au concurență serioasă la singurul loc care duce în B.

FC Hunedoara a rămas puțin în spate după ultimele sincope, are 12 puncte în șapte jocuri, cu trei mai puține decât ASU Poli, care e clasată pe 2 cu un meci în minus. ”E un meci destul de greu. Hunedoara are o echipă bună. Ei au o singură variantă, trebuie să câștige ca să intre în lupta pentru primul loc. Ar pierde plutonul fruntaș, dar e încă devreme în campionat. Și pentru noi ar fi important că momentan am scăpa de o contracandidată printr-un succes. Dar nu e un meci decisiv. Noi vrem să progresăm, să evoluăm din ce în ce mai bine… Cunoaștem foarte bine echipa lor.


Bozian e un jucător care poate să facă diferența, au fundași centrali experimentați, mă refer la Maghici și Mardare. Cu toate acestea sperăm să-i învingem”, a declarat Sorin Brîndescu, antrenorul lui ASU Politehnica.

Întâlnirea de poimâine le-a adus fanilor instant aminte de jocurile dintre Corvinul Hunedoara și Poli Timișoara. Prin urmare se așteaptă ca publicul să fie receptiv și să umple arena ”de sub furnale”. ”Noi suntem obișnuiți să jucăm cu suporteri mulți. Sperăm să atragem cât mai mulți spectatori care să vadă un spectacol curat, frumos, fără alte dedesubturi. Pe noi ne onorează și motivează că se vor deplasa mulți fani”, a precizat Brîndescu.

Deplasare MASIVĂ pentru un duel cu posibile tensiuni

Poate pentru prima dată de când au demarat noul proiect, fanii bănățeni se așteaptă să aibă parte de o galerie adversă adevărată. De altfel, nu e exclus ca între cele două grupuri de suporteri să existe animozități. Fanii lui FC Hunedoara s-au înfrățit cu cei ai UTA-ei și una dintre ultimele lor vizite pe ”Știința” nu s-a terminat deloc bine, fiind fugăriți din tribune de ultrași viola la un joc cu Poli II.

”Sunt peste 500 de suporteri care vor face deplasarea. Circa șase autocare, alte microbuze și mașini personale… O să vedem ce o să fie. Noi mergem acolo să o susținem pe Poli. Sper să fie cât mai multă lume și de la ei. Să nu fim tot singuri cum ne-am obișnuit. Sperăm să fie un spectacol frumos, vom avea și o coregrafie”, spune Sebastian ”Mihalcea” Novovic, liderul Druckeriei.

Fanii timișoreni care vor să-și asigure un loc în autocare o pot face până mâine seara la numerele de telefon: 0743.138.150 (Tăut) și 0784.128.844 (Petre). Costul deplasării e de 45 de lei.

Organizatorii au luat măsuri speciale de securitate pentru acest meci. În incinta arenei ”Michael Klein” va fi interzis accesul auto iar numărul forțelor de ordine va fi impresionant pentru un meci de Liga a III-a. Partida FC Hunedoara – ASU Politehnica Timișoara se dispută sâmbătă, de la ora 15.00, în etapa a VIII-a din C4.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.