ASU Poli, BLOCATĂ dar mulțumită după duelul din ”Cetate”. Ce gest au...

ASU Poli, BLOCATĂ dar mulțumită după duelul din ”Cetate”. Ce gest au făcut suporterii timișoreni în memoria victimelor de la București

0
DISTRIBUIȚI

11217972_920982374652892_7399720308642682704_n

Depășită temporar în clasament de Național Sebiș, ASU Poli a revenit azi în postura de lider al Seriei a IV-a în Liga a III-a. Timișorenii au avut parte de un meci crâncen la Alba Iulia cu Performanța Ighiu, încheiat cu scor alb: 0-0. Gazdele au dominat jocul și au ratat un penalty în prima repriză.

Până la urmă ASU Poli nu a fost lipsită azi și de serviciile lui Marius Marin, acesta fiind în runda trecută la doar al treilea ”galben”. Chiar și așa, fără Vucea, Birău și Rebenciuc, suspendați, și căpitanul Gălan doar pe bancă după concediu, timișoreni au fost puși la zid de ambițioasa trupă pregătită de Himcinschi.

Gazdele au dominat complet prima repriză. Mai mult, în minutul 15 Stefanovici a comis un fault în careu asupra lui Romică David. Golgheterul ardelenilor a executat tot el penalty-ul, dar Burtic s-a opus deschiderii scorului. Peste opt minute Turuș irosește și el o ocazie mare. Nici în partea secundă datele problemei nu s-au schimbat foarte mult. Performanța Ighiu a fost mai periculoasă. După o șansă bună și pentru timișoreni, prin Tulcan, gazdelor aveau să le fie anulat un gol.


Potopea a marcat în minutul 68 însă mingea depășise linia de aut la cornerul executat de Negură. În ultimele minute ASU Poli a trebuit să se apere. Fetița și S. Turuș au semnat ultimele șanse de gol din această partidă.

Acest 0-0 înseamnă al 22-lea punct pentru ASU Poli în nouă partide. Sebișul e pe 2 la egalitate de puncte cu alb-violeții, dar după zece meciuri disputate.

Suporterii timișoreni nu au cântat aproape 20 de minute

Meciul de azi a început, la fel ca pe celelalte stadioane, cu un minut de reculegere pentru victimele de la București. Suporterii timișoreni, în număr de circa 300 la acest joc, au ales să păstreze mai bine de 15 minute de tăcere în memoria acestora. Fanii lui ASU Poli au început să se bucure de meci după penalty-ul salvat de Paul Burtic.

Cu această ocazie suporterii alb-violeți au afișat și două mesaje. Primul (foto, jos) i-a fost dedicat unui fan timișorean originar din Alba Iulia și trecut în neființă. E vorba de Răzvan Chira, al cărui tată a fost prezent la meci.

Performanța Ighiu: Bodea – Rodean, Potopea, Ov. Turuș (cpt.), Cornea – Moga (55 Fetița), Bălaș (64 Oniche), Negură (69 Al. Giurgiu), Bărculeț (84 F. Morar) – R. David, S. Turuș. Antrenor: Adorian Himcinschi.

ASU Politehnica Timișoara: Burtic – Contescu, Stefanovici, Bilia, Damian (57 Taub) – M. Stancu – M. Marin, Giuricici (60 Bădăuță), Țugui (71 D. Codrea), Ghinescu – Tulcan (79 Gălan). Antrenor: Sorin Brîndescu.

Foto: ASU Politehnica / Facebook și ziarulunirea.ro (jos)

performanta-ighiu-asu-poli-timisoara-25

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.