ASU Poli își reia parcursul în Liga a III-a cu un meci...

ASU Poli își reia parcursul în Liga a III-a cu un meci împotriva lui Pandurii II. ”Alb-violeții”, pregătiți de orice scenariu

0
DISTRIBUIȚI

asu poli filiasi (2)

Formația de pe ”Știința” a pierdut șefia Seriei a IV-a după ce a stat în runda precedentă. ASU Politehnica Timișoara revine sâmbătă la jocurile din C cu un adversar imprevizibil, Pandurii II Târgu Jiu, formație care poate beneficia oricând de întăriri de Liga I. Tehnicianul alb-violeților, Sorin Brîndescu, spune că echipa sa e pregătită și pentru o astfel de strategie a gorjenilor.

ASU Poli a avut pauză de la jocurile din campionat și a căzut pe locul 2 după șase runde. Sebișul e noul lider în C4 și dispută mâine un adevărat derby de clasament la Gara Mare cu Mama Mia.


Deși nu au jucat timișorenii au disputat un meci special în weekend-ul trecut, cu echipa din Bacova (scor 3-1). ”Teoretic a fost pauză însă noi am continuat antrenamentele normale. Am jucat la Bacova în memoria acelui suporter, a fost un amical, mai mult un joc de prietenie”, ne-a spus Sorin Brîndescu.

În etapa a 7-a ASU Poli întâlnește echipa a doua a ”pandurilor”, care are doar două victorii și trei remize, dar și un singur eșec, cu Mama Mia Becicherecu Mic. Timișorenii iau în calcul că Pandurii II poate primi întăriri din lotul lui Edi Iordănescu, situație care poate schimba datele. ”Pandurii II poate beneficia de jucători de la prima echipă. Au folosit cam 3-4 până acum. Nu știu strategia lor, noi suntem pregătiți pentru orice. Și strict echipa a doua e formată din tineri cu pregătire bună. I-am văzut pe CFR cu Mama Mia. Am anumite informații dar nu vreau să fac speculații”, a precizat Brîndescu.

Pandurii are pauză de la jocurile de Liga I, totuși Iordănescu jr. și-a dus elevii până sâmbătă în cantonament la Brașov și dorea să dispute un amical după încheierea stagiului. ASU Poli are tot lotul valid pentru jocul cu echipa secundă gorjeană. Unul dintre jucătorii evidențiați ai oaspeților în primele runde a fost Bogdan Dănăricu. De la prima echipă, Șandru și portarul Lazar au apărut constant în Liga a III-a.

Meciul ASU Politehnica – Pandurii II Tg. Jiu se dispută sâmbătă, de la ora 15.00, pe arena ”Știința” din Timișoara, în runda a 7-a a Ligii a III-a. Alb-violeții ocupă locul 2 în Seria a IV-a cu 12 puncte adunate în cinci partide.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.