ASU Politehnica dispută un meci în amintirea tânărului ucis în Complexul Studențesc....

ASU Politehnica dispută un meci în amintirea tânărului ucis în Complexul Studențesc. Cu cine vor juca alb-violeții

2
DISTRIBUIȚI

asu poli motru (6)

ASU Poli are pauză de la jocurile de campionat în weekend, dar alb-violeții au ales să evolueze într-un meci special. La invitația formației din Bacova timișorenii din Liga a III-a vor evolua într-un amical în memoria tânărului de 29 de ani ucis în Complexul Studențesc la finele lunii august.

Dumitru Constantin Joldănescu, al cărui caz a fost relatat pe larg de PRESSALERT.ro, avea mulți prieteni la echipa de Liga a V-a AS Bacova și era un înfocat fan al lui ASU Politehnica Timișoara. De altfel, suporterii viola au și afișat un banner în memoria sa la primul joc din Divizia C (foto, contra Minerului Motru).

„E un meci organizat pentru el, în memoria lui.


Va fi frumos, pentru că va veni și galeria. Pe el îl știam bine, venea pe la meciurile noastre. Îi plăcea mult fotbalul, era polist 100%, avea stema lui Poli pe spate. I-am propus unchiului său să încercăm să facem un meci pentru el, cu cei de la Poli. Eu îl cunosc bine pe domnul profesor Brîndescu, deoarece am jucat și eu la Poli, la juniori, pe vremea lui Iancu… Va fi frumos, le-am și zis băieților că nu ne lovim, când e fault ne oprim”, a declarat Emanuel Rigo, jucător la Bacova, pentru druckeria.ro. „Acesta e scopul jocului, un meci de caritate, mergem să cinstim memoria suporterului decedat. Poate vine și bine acest meci amical, chiar dacă e unul mai ușor. Vom rula tot lotul, iar jucătorii care au evoluat mai mult sau au anumite probleme vor primi weekend-ul liber”, a precizat Sorin Brîndescu pentru aceeași sursă.

Partida specială în memoria lui ”Tică” va avea loc sâmbătă, de la ora 17.00, pe terenul din Bacova.

Foto (jos): AS Bacova / Facebook

11933407_1522115214745129_7304583661690507518_n

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.