ASU Politehnica, primită ca marile echipe la un liceu din județul Timiș....

ASU Politehnica, primită ca marile echipe la un liceu din județul Timiș. La ce acțiune au luat parte alb-violeții din Liga a III-a

1
DISTRIBUIȚI

© Emanuel Titus Iliesi

Formația susținută de ultrașii timișoreni le-a făcut azi o vizită elevilor de la Liceul Teoretic ”David Voniga” din Giroc. Surpriza a fost mai mare pentru jucătorii lui ASU Poli decât pentru susținătorii lor din localitatea timișeană, căci elevii lui Sorin Brîndescu au avut parte de o primire precum marile cluburi.

Elevii și chiar profesorii liceului din Giroc i-au așteptat pe jucătorii de pe ”Știința” în număr mare în sala de sport.


Entuziasmul a fost mare, mai ales că aici la câțiva pași de Timișoara există mulți fani ai actualului lider al Seriei a IV-a din Divizia C. Alex Birău, Paul Burtic și compania au jucat un amical cu echipa liceului, au fost solicitați la autografe și s-au bucurat de un eveniment inedit care aduce aminte de perioada bună a vechiului club Politehnica. De altfel, echipa susținută de suporteri urmează să viziteze și alte licee din zona Timișoarei conform druckeria.ro.

”Am încercat să o aducem pe Poli cât mai aproape de școală, de copii. Foarte multă lume ne-a întâmpinat la sală. A fost spectacol, Birău a intrat în repriza a doua în poartă. Iar după meci, băieții au fost asaltați pentru autografe”, a declarat Sebastian ”Mihalcea” Novovici, președintele AST Druckeria, pentru aceeași sursă.

ASU Poli urmează să dispute sâmbătă un joc dificil în deplasare la Alba Iulia cu Performanța Ighiu.

Foto: Emanuel Titus Iliesi / druckeria.ro

1 COMENTARIU

  1. Santem de ras cum sa meargă ăștia prin scoli cum sa fie ăștia modele pentru copi ,ma minunez câta prostie poate sa fie in timișoreni cum pot sa bage asemenea specimene in seama ………ne meritam soarta asta e clar

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.