ATENȚIE Hoţi de buzunare din Timişoara, „vedete” pe Facebook. De cine trebuie...

ATENȚIE Hoţi de buzunare din Timişoara, „vedete” pe Facebook. De cine trebuie să ne ferim FOTO

4
DISTRIBUIȚI

hoti buzunare

Şapte hoţi de buzunare care dau „atacul” prin mijloacele de transport în comun, staţiile RATT sau alte zone aglomerate din Timişoara au ajuns „vedete” pe Facebook. Un timişorean le-a făcut această surpriză şi a postat mai multe fotografii pe un grup creat pe reţeaua de socializare.

„Scuze că nu e postare cu anunţ de vânzare/cumpărare. Dar e necesar să cunoaştem feţele unora dintre hoţii de buzunare din Timişoara. M-am gândit că e necesar ca oamenii să-i recunoască şi să-i lovească peste mână când încearcă să fure”, a scris bărbatul care a postat imaginile cu cei şapte hoţi pe Internet.

hoti de buzunare

În scurt timp, postarea a strâns sute de like-uri şi peste 150 de comentarii.


Mai mult, unii dintre internauţi i-au recunocut pe hoţi. „Femeia din dreapta mi-a furat iPhone-ul din buzunar luni, noroc că am fugit după ea şi l-am recuperat, mai era cu încă trei bărbaţi, iar acei bărbaţi m-au fugărit printre maşini să mă lovească şi să-mi ia telefonul, halal oameni!”, a scris un timişorean pe Facebook.

„Acum două zile, în Expres 1 femeile alea şi primul bărbat din imagine i-au luat telefonul unei fetiţe”, s-a plâns un alt bărbat pe reţeaua de socializare.

4 COMENTARII

  1. trebuie bagati in lesie si facuti sapun,pt. toate talhariile facute asupra copiilor de scoala…in timp ce POLITIA COMUNITARA da contraventii cu nemiluita la cetatenii cinstiti si la pensionari,d-le COhAN…!!! SE APROPIE sarbatorile de iarna si ne trebuie prime grase… NUai nici o siguranta in orasul cu palmieri,in orice moment ti se poate intampla ceva,ori iei amenda pt.parcare,ori ti se ridica masina,ori te calca tziganii cu ferrari,ori ti se fura telefonul,portofelul,ori ti se sparge masina,ori ti-o ridica primaria,ori,ori…PENTRU TOATE ASTEA EXISTA POLITIA COMUNITARA, …RUSINEEEEE!!!

  2. Nu inteleg,de ce trebuie noi sa ne ferim?Nu avem politie platita din banii nostri sa o faca?Sa se organizeze brigazi mobile de cetateni care sa se ocupe de astia,daca polita nu e capabila sa o faca si pentru fiecare infractor prins sa primeasca o prima.Sunt atatia oameni capabili in taraasta,dornici sa faca ordine,de ce sa avemun oras plin de tigani infractori,in loc sa avem un oras curat?

  3. suntem un popor de lasi din cauza asta le-am permis sa se inmulteasca!!!!daca politia nu ia masuri si sunt platiti tot din banii nostri,hai sa facem odata pt totdeauna noi ceva!!!

  4. daca politia, primaria si ratt-ul sunt incapabili, in ceea ce priveste solutionarea problemei hotilor de tramvaie din mijloacele de transport in comun, haideti sa facem afise cu ei si sa le lipim prin tramvaie, macar sa-i cunoasca oamenii

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.