ATENȚIE Autostrada Arad-Timișoara, împânzită de poliție. Pentru ce a fost sancționat un...

ATENȚIE Autostrada Arad-Timișoara, împânzită de poliție. Pentru ce a fost sancționat un șofer cu amendă de 4.000 de lei

7
DISTRIBUIȚI

autostrada

Agentii si ofiterii de la Biroul de Autostrăzi Vest şi-au dat întîlnire pe A1, între Arad si Timişoara, pentru a opri absolut toate autoturismele care au circulat în jurul amiezii pe acest tronson. Vitezomanii au fost filmaţi cu aparatele radar, iar cei de la Registrul Auto au luat măsuri faţă de cei care şofau maşini cu stare tehnică necorespunzătoare, scrie aradon.ro.

Printre cei opriţi s-a aflat şi un şofer care a fost sancționat cu 4.000 de lei pentru nereguli constatate la tahograf, dar și un conducător auto care a şofat în timpul rezervat odihnei.
Poliţiştii de la Autostrăzi Vest au oprit atât vehicule de transport marfă, dar și autoturisme care nu au corespuns tehnic ori nu erau dotate corespunzător.

În doar două ore, poliţiştii au trecut prin filtrul instituit pe A1 peste 2.000 de vehicule. “Vehiculele au fost deviate prin parcare unde inspectorii RAR au verificat starea tehnică.


Sunt probleme la sistemul de direcție, la lumini și la sistemul de frânare”, a declarat Călin Cîlb, șeful Reprezentanței RAR Arad, conform aceleiași surse.

Cel puţin 300 dintre conducătorii auto au fost sancţionaţi sau au primit avertismente, pentru nereguli dintre cele mai diverse, de la depăşirea vitezei, la lipsa centurii de siguranţă ori defecțiuni ale autovehiculelor.

7 COMENTARII

  1. Nici pe autostrada nu mai poti circula din cauza ciorilor albastre/verzi! Sunt curios cate asemenea actiuni ati vazut prin Ungaria, Austria, Slovenia, etc? Eu tot ma umblu prin aceste tari, nimic!

  2. in strainatate nici nu vezi nebunia de aici , totala lipsa de respect fata de oameni si politie, masini distruse care incearca sa circule pe blat cu taxe neplatite si catalizator distrus, jeguri de Bulgaria…

  3. salut la toti 🙂 ma cam bufneste rasu ce se intampla aici , ce legi proaste avem in romania, fac verificarea tehnica pe loc …asa ceva e penibil . Locuiesc in paris , aici cumeri masina, faci Verificarea tehnica , ( nu la sange , sa fie apta pentru a putea circula ) , faci talonu masinii , apoi asigurearea , si poti circula nestanjenit de nimeni !!! statu e multumit ca-ti platesti asigurarea si inscrii masina pe numele tau . nu va mint , am o masina cu care merg doar sa arunc gunoaiele / deseuri / etc , pe cuvantu meu de nu e toata coapta , rugina pe ea si paraie din toate incheieturile , m-a oprit politia DOAR de cateva ori , si atunci , mi-au cerut talonul + permis + asigurare . Sunt in regula ? pot pleca linistit , darile catre stat sunt platite , iar Controlul tehnic …..aici se face 1 data la 2 ani . iar daca garajul spune ca masina mea e apta , imi da voie sa circul , si sa zicem ca dupa 3 zile se arde un bec , sau frana de mana e prea slaba , imi face RARU pe loc , si gaseste defectiunea asta , cand ar fi sa intru in tara …. si ma trezesc ca imi da amenda .. Pai mai e corect asa ceva ? aici in franta, ai controlu pe 2 ani , nu te mai bazaie la cap , pana cand iti expira , si pana atunci , poti sa mergi si cu usa legata ….nu iti are nimeni treaba . Dar la noi …ba frate ti si frica sa mai iei o masina, second hand , ca are bube NORMAL ! , in romania trebuie sa cumperi masina de pe rampa , ca sa nu ai nici o problema la ea , cu ei ….asa ceva oricum sunt penibili in romania, de cate ori vin in tara vin cu frica sincer , chiar daca esti in regula , tot scot ei de o ciorba , pentru ca NAH esti cu o masina straina ( deci ai bani ) cum se gandesc ei …in fine, vreau sa spun ca e foarte penibila politia la noi sincer .

  4. Aline, singurul penibil esti tu.Tu,marele inteligent care ne spui ca circuli cu un cazan de Franta tot copt.Sti ceva?Iti doresc sa ti se ia talonul si permisul de fiecare data cand vii in Romania.Si sti de ce?Pentru ca esti un pericol pe sosele cu gunoiul pe care il conduci!
    Nu e suficient sa ai o hartie care spune ca masina e tehnic buna,daca ea nu e! Cand omori un om pentru ca ai ramas fara frane/directie te poti sterge la dos cu hartia ta!
    Dar tu esti in Franta cum sunt si eu,doar ca te dai prin Tm cu un gunoi putred si te simti lezat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.