BC Timișoara a pierdut și la Galați, unde a cedat în fiecare...

BC Timișoara a pierdut și la Galați, unde a cedat în fiecare sfert al jocului cu Phoenix. Cine au fost marcatorii ”leilor”

1
DISTRIBUIȚI

Craiova  bct(19)

”Leii din Banat” nu au reușit să se impună nici pe terenul nou promovatei Phoenix Galați. Elevii lui Nenad Markovic au fost învinși cu 76-65 (39-34) într-un meci în care a fost depășită la limită în fiecare sfert.

Tehnicianul Florin Nini, cel care a condus și naționala feminină la EuroBasket chiar în grupa de la Timișoara, nu a avut o misiune chiar așa de ușoară cu bănățenii.


Rămași și fără Florin Popa ”leii” au avut inițiativă la început și au condus în sfertul 2 cu 23-19 după reușite lui Smith, coșgheterul lor. Gazdele și-au acontat însă și sfertul 2, scor 22-18, după ce pe primul l-au câștigat la doar un punct diferență (17-16). În sfertul 3 moldovenii au pus tot 22 de puncte pe tabelă, cu cinci mai mult de această dată decât elevii lui ”Shone” Markovic și ecartul s-a mărit. Chiar și așa sfertul 4 a fost încă unul disputat până cu două-trei minute rămase pe cronometru. Din păcate Reljic și Jelenic nu au fost inspirați nici în acest final de joc pentru a aduce mai mult decât un punct lui BCT.

Gazdele l-au avut azi în formă pe Lemyk, coșgheter al partidei, cu 17 puncte, dar și pe Threatt jr, cu un double double: 15 puncte și 10 assist-uri. Americanul Kentwan Smith a realizat azi 14 puncte pentru alb-violeți.

BC Timișoara: Djapa (10 puncte), K. Smith (14), Jelenic (8), Reljic (11), Milencovici (2), Zekavicic (8), Petrișor (8) și Toth (4).

1 COMENTARIU

  1. ar trebui ca acestei echipe sa i se curme suferinta… si asa nu poate duce la bun sfirsit acest campionat, de ce se te chinui inca o luna sau doua… sa fii ciuca batailor ? sa te sacrifici de dragul cui? Jucatorii nu merita acest tratament.
    SPORTUL A MURIT IN TIMISOARA ! Obisnuiti-va! Lasati jucatorii sa plece, sa castige un ban si nu ii mai amagiti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.