BC Timişoara se pregăteşte de vizita ”tigrilor mureșeni” în loc de un...

BC Timişoara se pregăteşte de vizita ”tigrilor mureșeni” în loc de un debut în FIBA Europe Cup. Ce decizie surprinzătoare a luat conducerea ”leilor”

1
DISTRIBUIȚI

bct energia (50)

Criza financiară care a lovit formația alb-violetă de baschet masculin a făcut-o să rateze Europa în acest sezon. BC Timișoara va juca mâine într-o intermediară din Liga Națională, acasă cu Tg. Mureș, la o zi distanță de ceea ce ar fi trebuit să fie primul ei meci în FIBA Europe Cup.

BCT, cu un lot franjuri după rămânerea fără bani de la autorități, face azi ultimul antrenament înainte de jocul cu BC Mureș Tg. Mureș din etapa a V-a a Ligii Naționale. Meciul din intermediară ar fi fost cu siguranță amânat pentru ”lei” dacă aceștia ar fi continuat în competiția continentală în care s-au calificat prin câștigarea Cupei României. Prima ediție a FIBA Europe Cup o are pe Helios Suns Domzale ca înlocuitoare în Grupa I pentru suferinda BC Timișoara. Slovenii joacă în această seară pe terenul puternicei BK Ventspils, unde inițial ”leii” figurau ca adversari.

Timișorenii sunt însă în acest moment ”recunoscători” că vor putea duce mai departe lupta din LNB, în subsol ce-i drept.


Mâine, cei rămași în Banat în ciuda greutăților înfruntă Mureșul, echipa învinsă chiar în finala Cupei din primăvară. Dar în cu totul alte condiții. „Jucăm împotriva unei echipe valoroase, mai ales pe faza ofensivă. Mureșul are doi baschetbaliști cu procentaje foarte bune, Martinic și Gajovic. Ei sunt buni aruncători de trei puncte și vom fi nevoiți să ne apărăm cu multă atenție. Nu am avut prea multe zile pentru a pregăti acest meci, dar am câștigat câteva zile împreună și vrem să fim o nucă tare, să arătăm o creștere de formă”, a declarat Nenad Markovic, jucătorul-”secund” devenit ”principal” după plecarea lui Dragan Petricevic.

BC Mureș are două victorii în primele patru runde, în timp ce bănățenii au ajuns codași, fiind, după eșecul de la Galați, singura prim divizionară rămasă fără succes în primele patru runde. Partida BC Timișoara – BC Mureș Tg. Mureș se dispută mâine, de la ora 19.00, în Sala ”Constantin Jude”.

Conducerea a decis închiderea paginii de Facebook

Săptămâna trecută fanii echipei de baschet au rămas surprinși că pagina oficială de Facebook a lui BC Timișoara a dispărut. ”Decizia a aparținut conducerii clubului”, ne-a spus Adrian Schindarli, ofițerul de presă al formației alb-violete. Decizia e una cu totul și cu totul nepopulară, mai ales că BCT era printre echipele din zonă destul de vizitate pe rețeaua de socializare, având circa 7 mii de fani în momentul închiderii contului. Cel mai probabil conducătorii clubului s-au arătat deranjați de comentariile și contestările apărute la adresa lor în mediul virtual după decăderea financiară.

1 COMENTARIU

  1. nu sint singurii… probabil satui de contestatiile la adresa lui robu si cei de la acs poli au scos pagina dedicata fanilor… cine stie poate deranjeaza ca echipele astea mai au si fani… ca doar de morti numai de bine, nu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.