BC Timișoara vrea să uite de probleme în duelul cu SCMU Craiova....

BC Timișoara vrea să uite de probleme în duelul cu SCMU Craiova. Ce așteaptă antrenorul-jucător Nenad Markovic de la ”lei”

0
DISTRIBUIȚI

bct energia (53)

Aflată în continuare într-o situație delicată, BC Timișoara are parte de un nou meci tare în Liga Națională. ”Leii din Banat” primesc replica Craiovei, o echipă cu pretenții mari în acest sezon. Preluați de tripleta Bota-Markovic-Toroman după plecarea lui Dragan Petricevic, de la baschetbaliștii alb-violeți se așteaptă o atitudine pozitivă în primul rând.

”Întâlnim o echipă bună, experimentată şi poate cu cei mai valoroşi doi jucători români, Burlacu şi Popescu. La Craiova joacă şi străini buni, toate posturile sunt acoperite”, a declarat Nenad Markovic.


Cel supranumit ”Căpitanul inimilor” la Timișoara din postura de jucător va conduce echipa și de pe bancă alături de Radenko Toroman și Cristian Bota. ”Noi nu avem nimic de pierdut. Acasă, putem înfrunta orice echipă din România şi asta vrem să facem şi mâine. Sigur, avem probleme în continuare, dar le-am cerut jucătorilor să le lăsăm în afara sălii şi să ne bucurăm de baschet. Avem doar de câştigat de pe urma acestui meci”, a precizat ”Shone” Markovic.

Popescu, ca adversar

SCM U Craiova vine în Banat și cu un fost component al ”leilor” plecat în Bănie tocmai din cauza problemelor financiare, Bogdan Popescu. ”Ne dorim victoria bineînțeles. Timișoara are mari probleme financiare și de lot. Nu știm dacă va fi ușor, au jucători cu ștate vechi chiar în baschetul românesc. Ei își vor apăra șansele în mare măsură, cred eu că la un moment dat vor ceda, dar nu va fi un meci ușor. Timișoara s-a schimbat foarte mult față de când eram eu… Au plecat străinii, au luat jucători sârbi liberi de contract. A plecat și Dragan”, a spus Bogdan Popescu pentru presa din Craiova.

Partida BC Timișoara – SCMU Craiova se dispută vineri, de la ora 19.00, în Sala ”Constantin Jude”, în etapa a III-a din LNB. Spectatorii care vor să susțină echipa în cele mai negre momente din istoria recentă o pot face prin achiziționarea biletelor care costă 5 lei și care pot fi găsite atât la casieriile de la sală înainte de meci, cât și în rețeau Eventim online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.