Bogdan Herzog: „Singurul lucru pe care încă nu l-am făcut contra domnului...

Bogdan Herzog: „Singurul lucru pe care încă nu l-am făcut contra domnului Robu sunt nişte adrese către Procuratură și DNA”. Cum a criticat apucăturile primarului VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

bogdan herzog (1)

Consilierul local independent Bogdan Herzog a fost neiertător cu greșelile primarului Nicolae Robu, criticând dur derapajele de comportament ale edilului-șef din Timișoara.

Invitat la emisiunea PRESSALERT LIVE, Herzog a făcut și o declarație șocantă mărturisind că „singurul lucru pe care nu l-am făcut contra domnului Robu, şi mă gândesc dacă să îl fac sau nu, sunt nişte adrese către instituţiile statului din domeniul Procuraturii şi a DNA-ului, să cer anchetarea anumitor aspecte legate de administraţia sa. Nu am făcut încă acest lucru, mă gândesc dacă să îl fac. În rest, cred că am fost cea mai vocală persoană care a făcut publice lucrurile care, din punctul meu de vedere, nu au fost făcute corect. În primul rând aş începe cu Acvariul. Să îşi facă oamenii din acele instituții meseria. Nu vreau să fac speculaţii, am anumite informaţii, dar neavând certitudinea lor nu aş vrea să… Dat fiind că vorbim de teme de justiţie, nu aş vrea să alimentez doar zvonuri, când o să am certitudini o să le fac publice”.

La nici un minut după, invitatul a schimbat placa şi a spus că „nu cred că mă voi duce, că nu îmi stă mie în fire, nu am făcut acest lucru până acuma şi nu aş vrea să îl fac.


Mă gândesc deocamdată, nu am luat hotărârea asta. (…) Mai sunt niște probleme care trebuie discutate și despre blocuri, despre anvelopare şi despre spații verzi. Sunt teme de lucru. Numai să vrea cineva să lucreze”.

Pe marginea proiectelor cu finanţare europeană care ar putea bloca bugetul local dacă nu sunt finalizate la timp şi vor trebui achitate din banii timişorenilor, Herzog a spus că „să lăsăm PSD-ul ăsta în pace, eu nu sunt pesedist, nu voi fi niciodată pesedist, dar faptul că administraţia Robu este incapabilă să gestioneze nişte probleme ale oraşului nu e vina PSD-ului sau nu e vina consilierului independent Bogdan Herzog sau a lui Flavizs Boncea, colegul meu de independenţă”.

Dacă despre decizia edilui de a interzice traficul bicicletelor prin centrul orașului Herzog a spus că „pur şi simplu cred că e o ambiţie a lui”, despre ultima metodă de promovrea a eidlui consilierul a comentat că „eu v-am spus că televiziunea asta Facebook mi se pare ca şi cântatul la duş de unul singur, nu te aude nimeni”.

Mai mult, invitatul a opinat și că de fapt primarul se poartă așa pentu că nimeni nu îi cere să se oprească. „E vina consiliului local că îi dă frâu liber imaginaţiei domnului Robu, domnul Robu are o ascendenţă princiară, Ludovic al XIV-lea, care spunea că «L’Etat, c’est moi», adică statul sunt eu. Așa și dânsul, crede că el este orașul Timișoara, este Politehnica Timișoara, este cel mai mare cântăreț, cel mai mare sportiv și aşa mai departe. Ce să faci cu un astfel de om?”.

2 COMENTARII

  1. asta independent?! ce gluma buna!!

    si taticutul lui tot independent era la radio?!

    ma baieti, lasati gargara asta ieftina, stim cu totii cat de independent e Herzog asta, ce pedigree are si ce interese promoveaza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.