Borcane cu gemuri sau murături, scoase la licitaţie la Timişoara, cu scopul...

Borcane cu gemuri sau murături, scoase la licitaţie la Timişoara, cu scopul strângerii de fonduri pentru terapiile a doi copii cu autism. Cum poţi face o faptă bună

0
DISTRIBUIȚI

autism01_resize

Georgiana Boian, o mamă din Timişoara a doi copii diagnosticaţi cu autism, luptă în continuare cu toate forţele ca micuţii ei să aibă parte de terapiile necesare. Pentru asta, însă, este nevoie, în fiecare lună, de o sumă importantă de bani. În încercarea de a strânge fondurile necesare continuării acestor terapii pentru băieţii săi, Georgiana Boian a lansat, pentru cel de-al treilea an consecutiv, proiectul „Cămara cu veselie„.

În cadrul proiectului, oameni cu suflet mare sunt încurajaţi să doneze borcane cu gemuri, dulceţuri, murături sau vegeta de casă, urmând ca acestea să fie scoase la licitaţie pe o pagină creată pe Facebook. Licitaţia durează 48 ore din momentul primei oferte, iar produsele se achită în data de 24 octombrie, la Reciproc Cafe, unde are loc un eveniment special, organizat tot cu scopul strângerii de fonduri pentru cei doi copii cu autism.

Astfel, oamenii care doresc să facă o faptă bună sunt aşteptaţi la localul de pe strada Mărăşeşti, între orele 10.00 – 16.00, unde vor fi întâmpinaţi cu conserve şi prăjituri de casă.


De asemenea, vor avea loc ateliere pentru copii şi mămici. Intrarea se face pe baza unei donaţii, iar cu biletul primit, participanţii pot să se înscrie la o tombolă şi să câştige diferite premii.

„Sunt Georgi, mama lui Alex şi a lui Radu, acum în vârstă de şapte, respectiv cinci ani, amândoi diagnosticaţi cu tulburare din spectrul autist. De mulţi ani ne luptăm cu balaurul şi nu ne dăm bătuţi. Ce ne dă putere e faptul că mulţi oameni minunaţi rezonează cu lupta noastră şi ne sunt alături la fiecare eveniment de strângere de fonduri, permiţându-ne să avem o terapie constantă. Fără acest sprijin, nouă ca familie ne-ar fi fost enorm de greu să susţinem terapia a doi copii”, spune Georgiana Boian.

10 % din fondurile strânse la evenimentul care va avea loc în data de 24 octombrie vor fi donate unei fetiţe cu autism care a avut ghinionul de a se naşte într-un sat din România, cu acces mai greu la terapii. Cei care doresc să facă o faptă bună şi nu pot ajunge la acţiunea organizată cu scopul strângerii de fonduri pentru terapii sunt încurajaţi să doneze bani în contul asociaţiei: ASOCIATIA ALEX,RADU SI AUTISMUL
cont: RO46INGB0000999904328126 deschis la ING Bank.

Foto: Adi Pîclişan

camara cu veselie

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.