Burning Table: „Suntem foarte onoraţi de faptul că vom cânta în sala...

Burning Table: „Suntem foarte onoraţi de faptul că vom cânta în sala Teatrului Naţional din Timişoara“. Vezi ce surprize pregăteşte formaţia pentru spectacolul de mâine

0
DISTRIBUIȚI

burningtableMembrii formaţiei Burning Table se pregătesc de zor pentru un concert deosebit, care va avea loc mâine, de la ora 20.00, la Teatrul Național Timișoara, eveniment care va avea parte de o serie de invitaţi speciali şi momente de neratat.

„Suntem foarte onoraţi că vom cânta în sala Teatrului Naţional din Timişoara. Ni s-a propus acest eveniment şi ne bucurăm pentru această încredere ce ni s-a acordat. De acea, am pregătit pentru această ocazie nu doar un concert, ci un spectacol în adevăratul sens al cuvântului. Un spectacol intim pentru care am ales să avem alături de noi o serie de invitaţi speciali, din scena locală“, ne-a declarat Levi Molnar, tobarul formaţiei.

Burning Table a luat naştere în noiembrie 2011, când după o lungă carieră, în ultimii 25 de ani, în diferite proiecte, Zsolt Szabo (chitară), Levi Molnar (tobe) şi Bogy Nagy (voce) au decis să pună bazele formaţiei, debutul lor devenind una dintre cele mai notabile apariţii ale anului.


Trupa propune un sound nou şi proaspăt, cu o varietate de influenţe de la grunge, rock alternativ, psihedelic, post rock până la electronică şi experimental. Evoluţia trupei a implicat mai multe perioade tumultuoase de căutare pentru o formulă completă, rezultatul fiind invitarea a unui nou membru, producătorul româno-canadian M. Saşi Vuşcan (chitară, synts, programare).

Sunetul rezultat din colaborarea celor cinci muzicieni este energetic cu o bogată încărcătură emoţionala şi o texturare sonoră incitantă. „Din păcate Saşi Vuşcan nu va putea fi prezent alături de noi în spectacolul nostru de mâine seară. Avem în program 15 piese, printre care se numără şi surprize. O altă surpriză, chiar şi pentru noi, va fi intrarea lui Tavi Horvath la spectacol. Vom înregistra spectacolul şi intenţionăm ca în viitorul apropiat să scoatem un DVD“, a mai adăugat Levi Molnar.

Alături de membrii trupei Burning Table (Bogdan Nagy, Levi Molnar, Zsolt Szabo şi Victor Miclăuş), pe scena Teatrului Naţional se vor afla şi o serie de invitaţi speciali: Cvartetul Lucian Petrilă, Octavian Nicolae Horvath („Vita“ – Blazzaj şi Implant Pentru Refuz), Petre Ionuţescu, Ştefan Czifrak, Răzvan Mărcuci şi Gabriel Cherlia (ex – Persona). Evenimentul este organizat de Asociația Culturală NABU, în parteneriat cu Teatrul Național Timișoara, cu sprijinul Consiliului Județean Timiș. Biletele de intrare costă între 20 şi 40 lei, iar elevii şi studenţii beneficiează de reducere de 50 la sută din preţul biletelor.

Foto: Bogdan Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.