Campanie INEDITĂ de strângere de fonduri pentru copiii defavorizați, cu simbolul național...

Campanie INEDITĂ de strângere de fonduri pentru copiii defavorizați, cu simbolul național „floare de colț”. Cum te poți implica

0
DISTRIBUIȚI

FLASHMOB09_resize

Fundația Balul Vienez de la Timișoara lansează o nouă campanie de strângere de fonduri – „O Floare de colț pentru United Way”. Lansarea, marcată printr-un un flashmob la care sunt invitați să participe cât mai mulți timișoreni, va avea loc la ora 16.00 pe data de 25 octombrie în Piața Operei. Campania Floarea de colț se va desfășura timp de o lună până pe 26 noiembrie când are loc cea de-a IV-a ediție a Balului Vienez de la Timișoara.
Florea de colț are o însemnătate deosebită atât în Austria, unde este simbol național, cât și în România, unde este protejată prin lege. Balul Vienez de la Timișoara, de asemenea un eveniment cu scop caritabil, introduce Floarea de colț ca simbol al generozității care leagă cele două popoare.


Scopul acestei inițiative este de a transmite mesajul că a ajuta e ușor și de sensibiliza și conștientiza cât mai mulți oameni că a dărui, oricât de puțin, face o diferență mare.
Floarea de colț vine în forma unei broșe care se poate achiziționa în schimbul unei donații minime de 10 lei. Cu 10 lei se plătește un prânz cald unui copil din centrele United Way din Timișoara care includ două centre after-school și o școală. Aici sunt hrăniți un număr de până la 150 de copii în fiecare zi pe tot parcursul anului. Cu numai 10 lei orice donator care achiziționează Floarea de Colț face diferența într-una din zilele din viața unui copil.
Ioana Hațegan, Președintele Fundației Balul Vienez de la Timișoara, declară: „Prin campania Florea de colț vrem să extindem spiritul caritabil al Balului Vienez de la Timișoara la mai mult decât doar o seară. Vrem să facem o comunitate a Florii de colț, a generozității. Purtînd Floarea de colț împreună răspândim mesajul că a ajuta e totuși ușor, dacă vrei. Astfel, toți cei care purtăm Floarea de colț vom forma o comunitate de oameni care cred că să daruiești, oricât de puțin, e important în viață. Dorim să ne recunoaștem oriunde și să știm că împreună ajutăm.”

Toate fondurile strânse prin campania Florea de colț și Balul Vienez de la Timișoara merg direct către organizația internațională United Way care lucrează cu copii defavorizați.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.