Când procurorii și judecătorii fură

Când procurorii și judecătorii fură

2
DISTRIBUIȚI

dragos bota (3)

Să nu îți ajungă ca procuror sau judecător o  pensie de peste 13.000 lei și să siluiești legea ca ultimul infractor ca să-ți dea statul peste 18.000 lei pe lună – asta înseamnă să fii mafiot. Scandalul pensiilor umflate pe șest dezvăluit de PRESSALERT.ro este încă o dovadă că sistemul funcționează. Nu cel legal. Cel mafiot al conexiunilor care, pe termen lung, asigură protecție pentru mârșăvii. Cum să nu închizi ochii că un procuror sau un judecător fentează și el legea ca să ia bani mai mulți la pensie când toți prietenii lor rămași în sistem îți vor fi sfătuitori și apărători atunci când o vei comite?

Mafia din instituțiile publice este cu adevărat cea mai periculoasă pentru România.


Aici este esența răului. Cei care pleacă își lasă pe funcții favoriții crescuți ca să le țină pe mai departe spatele. Lupii tineri sunt chiar mai periculoși decât dinozaurii sistemului crescuți în comunism. Grupurile infracționale din structurile publice sunt, uneori, mai bine organizate decât cartelurile lorzilor drogurilor și mult mai convingătoare. Presiunile fac ca un auditor al Curții de Conturi să-și schimbe radical opiniile în câteva luni și în loc de un prejudiciu enorm să nu vadă decât multă legalitate.

Frica este instrumentul preferat al acestei mafii care continuă să sfideze pe toată lumea. Ei se cred deasupra tuturor. Cred că orice li se cuvine. Și, cel mai important, că sunt intangibili. Pensiile acestea enorme obținute prin furt sunt, în primul rând, o flegmă pentru procurorii și judecătorii cinstiți. Care sunt sfidați cu scuze grețoase fără nicio legătură cu legea. Oricine știe că dacă anchetezi oameni și redactezi rechizitorii ești procuror, nu pensionar. Singura salvare pentru sistemul de justiție e să-și facă singur curățenie. Altfel, când fură procurorii și judecătorii nu vom spune că s-a comis o infracțiune, ci că au făcut antrenament pentru a se perfecționa în meserie.

 

 

2 COMENTARII

  1. Din fericire ai ajuns dl Bota să îți dai seama de adevărata mafie care domnește de ani buni în Dicasterialul bănățean, de ce interlopii isi fac de cap, evazioniști nu pățesc nimik iar locuințele de serviciu s-au împărțit discretional.
    Ai reușit să treci cu vorba de polițiștii amărâți băgați în față la toate întâmplările haiducesti din oraș. ….

  2. Sa-i vezi pe unii procurori de la parchetele superioare cum isi suna tintit prin centralista Parchetului persoanele de la care doresc sa aobtina ceva avantaje … “ alo buna ziua de la Parchetul …. va fac legatura cu D-ul/ D-na Procuror doreste cu dvs…” multi se taie ca maioneza ca sunt sunati de centralista Parchetului/Procuraturii ☺

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.