Noul cap de afiș al festivalului Sabotage este Goldie. În ce zi...

Noul cap de afiș al festivalului Sabotage este Goldie. În ce zi va urca pe scenă

1
DISTRIBUIȚI

goldieCapul de afiş al festivalului Sabotage, care va avea loc în perioada 2 – 3 octombrie la Halele Fructus din Timişoara este britanicul Goldie, au anunţat organizatorii evenimentului.

Goldie va mixa sâmbătă 3 octombrie, prezenţa sa fiind anunţată în locul celor de la Foreign Beggars, care nu vor mai ajunge la ediţia din acest an a manifestării.


Aflat la cea de-a treia ediție, line up-ul este alcătuit din 23 de artiști, printre care WhoMadeWho, Max Cooper, Premiesku, Subcarpați, Kalabrese, On-the-go, Brum, Exit Oz, BAB, Open Source Trio și alții.

Goldie (Clifford Joseph Price) este un adevărat pionier pentru scena muzicii drum and bass din Marea Britanie. În urma lansării piesei „Terminator” sub pseudonimul Metalheadz în 1992, Price a devenit inițiatorul tehnicii de time streching. Ulterior, a fondat casa de discuri Metalheadz. Primul album semnat Goldie se numește „Timeless” și a câștigat locul 7 în UK Albums Chart în 1995. Al doilea album „Saturnz Return” reprezintă o colaborare cu  mai mulți artiști, precum David Bowie, Noel Gallagher și KRS-One. Goldie are opt albume la activ și este un adevărat veteran pentru industria muzicii electronice. Biletele vor fi disponibile la intrarea evenimentului. Biletele pentru o zi sunt 39 de lei, iar pentru ambele zile sunt 69 de lei.

1 COMENTARIU

  1. …s-au delimitat in presa de dj Fresh, dar aduc o legenda apusa de mult, cum e Goldie. care merita mult respect, dar la timpul trecut. de aia nu e bine sa zici niciodata , niciodata…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.