Cea mai mare captură de droguri din istoria Parisului: peste 7 tone....

Cea mai mare captură de droguri din istoria Parisului: peste 7 tone. Unde erau ascunse

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1370523739">

French armed customs officers stand guard in front of a storage room with seized cannabis in Paris, France October 18, 2015. REUTERS/Jacky Naegelen

Autoritățile franceze au confiscat o cantitate impresionantă de droguri în capitala țării, în zona centrală a orașului, după o operațiune de apmploare.

Agenții vamali au descoperit 7,1 tone de hașiș în furgonetele parcate în arondismentul 16, unul dintre cele mai aglomerate cartiere din capitala franceză, a informat duminică, într-un comunicat, Ministerul Finanțelor, care controlează serviciul vamal.

O sursă din cadrul poliției a afirmat că încărcătura a fost transportată din Maroc via Spania, o rută des folosită de traficanți.

Președintele Francois Hollande a organizat o conferință de presă pentru a anunța captura și pentru a lăuda eforturile forțelor de ordine, la patru zile după ce mii de polițiști au organizat un protest pentru a deplânge lipsa de resurse și de sprijin din partea justiției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.