Celebru avocat, amendat în procesul de corupţie al preşedintelui CJ Arad, liberalul...

Celebru avocat, amendat în procesul de corupţie al preşedintelui CJ Arad, liberalul Nicolae Ioţcu. Vezi care a fost motivul

0
DISTRIBUIȚI

iotcu la dna 5

Avocaţii președintelui Consiliului Județean Arad, liberalul Nicolae Ioțcu, fac tot ce pot în dosarul de corupţie în care acesta a fost inculpat pentru a amână cât mai mult începerea judecării pe fond. Vă reamintim că Ioţcu a fost trimis în judecată de DNA Timișoara pentru trafic de influență, alături de directorul executiv al Direcției Tehnice  Investiții din CJA, Adrian Nedelciu, acuzat tot de trafic de influență.


Preşedintele CJ Arad a fost prins, în 24 iunie, în flagrant, în fața casei sale de o echipă specială a DGA cu un plic în care erau 10.000 euro parte a unui comision pentru un contract pentru achiziționarea de echipamente medicale pentru Spitalul Județean Arad. Anterior, Ioțcu a mai primit prin intermediul lui Cristian Drăgan, administratorul județului și cel care l-a denunțat la DNA, alți 35.000 de lei într-o cutie de whisky.

După ce, în procedura camerei preliminare, Tribunalul Timiş a respins toate excepţiile invocate de apărare, avocaţii au făcut contestaţie care a ajuns la Curtea de Apel Timişoara. La termenul de astăzi, avocatul Gheorghiță Mateuț nu s-a prezentat solicitând, prin intermediul unui alt avocat, amânarea judecării contestaţiei până după data de 18 noiembrie, când Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va judeca cererea de strămutare a dosarului. Pentru că avocatul prezent astăzi a susţinut că a fost angajat doar pentru susţinerea cererii de amânare, instanţa a decis amânare procesului până mâine la ora 9 şi amendare avocatului Mateuţ cu 2.000 lei pentru că nu şi-a asigurat substituirea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.