CH Poli pregătește jocul cu Energia Tg. Jiu cu un ochi la...

CH Poli pregătește jocul cu Energia Tg. Jiu cu un ochi la aleșii locali. ”Tot sportul timișorean așteaptă decizia”

0
DISTRIBUIȚI

ch poli dan dumitru

Clubul de handbal alb-violet nu a resimțit criza financiară din punct de vedere al rezultatelor. Chiar dacă jucătorii lui CH Poli sunt neplătiți ei se pregătesc pentru a obține al cincilea succes consecutiv în Liga Națională. Partida cu Energia Tg. Jiu de pe teren propriu se va desfășura duminică seara.

Victora de la Călărași i-a adus pe timișoreni pe locul 4 după un start de sezon per total peste așteptări în condițiile în care și așa alb-violeții au strâns cureaua încă dinaintea blocajului financiar. Energia în schimb ocupă doar poziția a 11-a. ”Suntem mulțumiți, am făcut patru partide bune, dar avem de făcut o muncă dură. Am avut ceva probleme la Halcă și Grigoraș. Duminică jucăm cu o echipă bună, cu un buget superior. O echipă de calitate, cu pivoți, extreme și portar bun, echipă completă care a evoluat bine în ultimele două meciuri. Se află acum într-o formă bună, au arătat-o cu Steaua. Îi respectăm mult, au și antrenori buni, dar eu am încredere în echipa mea. Toți din club au făcut o treabă bună ca să ne continuăm parcursul pozitiv. Avem un program dificil, vom juca la Reșița, apoi cu Dinamo”, a declarat Pero Milosevic, antrenorul lui CH Poli. Rezultatele bune au adus și convocări la națională pentru Demis Grigoraș și Cristi Fenici, care vor evolua în preliminariile CM 2017 cu Austria și Italia.

Zi importantă mâine în afara terenului

CH Poli, precum ACS Poli, BC Timișoara și Timișoara Saracense așteaptă un colac de salvare de la autoritățile locale după ce finanțarea a fost blocată de Curtea de Conturi.


Mâine, urmează să se decidă noua formă de finanțare pe Legea 350, prin care cluburile pot intra într-un concurs de proiecte.

”O perioadă chiar foarte bună, avem patru victorii consecutive, înseamnă mult pentru noi. Avem mare nevoie de punctele de duminică. Campionatul e încă la început. Cu speranța că mâine aleșii locali vor vota pentru susținerea sportului timișorean. Să putem să intrăm într-o normalitate, lucrurile se întind un pic cam mult. Sper să se voteze și luni să depunem actele pentru finanțare. Avem noroc de un foarte bun vestiar, care a înțeles lucrurile, și au demonstrat pe teren. Toată lumea de la domnul Robu la Șerban se chinuie să rezolve problemele. Am avut un real sprijin de la domnul Chiș de la CSU. Sper să se deblocheze, ar fi o gură de oxigen. Tot sportul timișorean așteaptă să vadă ce se întâmplă mâine. Chiar dacă apoi va mai dura o perioadă până la finanțare. Pero și băieții au făcut această muncă, e un loc venit după foarte multă muncă. Obiectivul nostru e 1-8”, a declarat Dan Dumitru, vicepreședintele clubului.

Dacă în startul sezonului CH Poli a fost nevoită să joace și la Jimbolia, acum handbaliștii sunt nevoiți să se antreneze și în Sala ”Mircea Albu” deoarece în weekend va fi și un concurs de karate la ”Olimpia”. Prin urmare și ora de disputare a partidei e una înaintată. ”Această sincopă cu sala a fost dintr-o lipsă de comunicare. Ne antrenăm sâmbătă la Circumvalațiunii, am închiriat sala. Ne vom antrena acolo. Duminică sper să vină oamenii din Timișoara la acest meci. Să umplem tribuna, ar fi o mulțumire pentru acești băieți. Aceste rezultate le facem pentru publicul timișorean. Ora e puțin mai ciudată, sper să nu întârziem. Ne bucurăm că și Chikovani va juca duminică. E foarte important că va juca”, a conchis Dumitru.

Partida CH CSU Politehnica Timișoara – Energia Tg. Jiu se dispută duminică, de la ora 19.30, în Sala ”Constantin Jude”, în etapa a X-a a Ligii Naționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.