CH Poli, victorie salutară în fief-ul lui Aihan Omer. Timișorenii leagă rezultatele...

CH Poli, victorie salutară în fief-ul lui Aihan Omer. Timișorenii leagă rezultatele în Liga Națională

0
DISTRIBUIȚI

ch-poli-bacau-5

Handbaliștii alb-violeți și-au continuat parcursul bun din ultimele runde cu o nouă victorie pe terenul unei contracandidate la play-off. CH CSU Politehnica Timișoara s-a impus ușor în deplasare la Dunărea Călărași, scor 29-24, și și-a îmbunătățit considerabil șansele de a rămâne în plutonul fruntaș.

După succesul de la Vaslui, CH Poli a obținut un nou rezultat important în estul țării. Tehnicianul Pero Milosevic a mizat pe un lot redus numeric, cu Daskaloski – Fenici, Timofte, Chikovani, Lasica, Grigoraș și Pejovic titulari.

Meciul din sala relativ nouă a Călărașiului a început echilibrat. Golul lui Grigoraș din minutul 6 i-a adus prima dată pe timișoreni în avantaj (scor 3-2). Dar gazdele au revenit și tabela indica 6-5 după zece minute pentru Dunărea, grație experimentatului Alin Șania, care reușea cinci dintre reușitele echipei sale în start.


În minutul 15 Fenici replica cu o două goluri consecutive și egala situația (9-9). După minutul 20 bănățenii au revenit în avantaj. În minutul 29 Grigoraș sparge bariera de două diferență și își duce echipa la cabine la adăpostul unui 14-11 solid. CH Poli a fost apoi vioara întâi în repriza secundă. Alb-violeții reușind să se desprindă decisiv după primele minute. În minutul 38 tabela indica 18-13 pentru Poli. Chikovani duce peste patru minute scorul la 19-13 și îl obligă pe Aihan Omer să mai ceară imediat un time out. Dar georgianul și-a continuat treaba și a făcut 20-13. Lipsită parcă de vlagă astăzi, echipa Dunării Călărași a fost blocată și de excelentul Daskaloski, atunci când poate ar mai fi avut o speranță în meci. Diferența maximă în favoarea timișorenilor a ajuns și la +8 cu zece minute înainte de final. Astfel, finalul de joc a fost destul de relaxat pentru CH Poli.

Principalul marcator al lui Poli azi a fost Demis Grigoraș, cu 7 goluri. Singura consolare a amfitrionilor fiind că vedeta Alin Șania a fost marcatorul principal al meciului: 8 goluri azi. După acest 29-24 la Călărași alb-violeții au adunat 18 puncte și au depășit Reșița în clasament. CH Poli ocupă momentan locul 4 în Liga Națională după cele patru victorii consecutive înregistrate.

Poli Timișoara: Grigoraș 7 goluri, Timofte 4 (1 din 7 metri), Chikovani 6 (1), Fenici 5, Pejovic 2, Ștefan 1, Lasica 3, Halcă 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.