CH Poli vrea să-și continue seria pozitivă într-un meci de șase puncte...

CH Poli vrea să-și continue seria pozitivă într-un meci de șase puncte pe Dunăre. Cât de importantă e o nouă victorie pentru elevii lui Pero Milosevic

0
DISTRIBUIȚI

handbal ch poli vs vaslui

Handbaliștii alb-violeți se pegătesc de o nouă deplasare de șase puncte în Liga Națională. După succesul de la Vaslui din urmă cu două runde, CH Poli merge acum cu optimism în fief-ul Dunării Călărași, grupare de asemenea contracandidată la un loc de play-off. Timișorenii vor să-i facă sâmbătă un cadou frumos și antrenorului Pero Milosevic.

Antrenorul lui Poli și-a serbat azi ziua de naștere prin muncă. Echipa sa are parte de un meci foarte important în weekend după cele trei succese consecutive în Liga Națională. ”Cu siguranță nu va fi ușor. Călărașiul e o echipă care e ajutată mult de public. Au jucători buni, pe toate posturile, extreme, portar, pivot, un bun antrenor, de aceea vom avea o partidă dificilă. Vrem însă să continuăm seria de rezultate pozitive.


Mereu împotriva acestor rivale e un joc de șase puncte, trei puncte în acest meci sunt mai importante. Vrem să ne păstrăm atitudinea din ultimele jocuri”, a declarat Pero Milosevic.

Handbaliștii timișoreni își doresc să-i facă un cadou și antrenorului printr-o victorie la Călărași. ”Va fi un joc foarte dificil, ne-am pregătit toată săptămâna pentru acest joc. Vom intrat în teren să dăm totul pentru cele trei puncte. Suntem conștienți că e o luptă directă cu Dunărea Călărași pentru locul 6. Vreau să mulțumesc domnului antrenor că mi-a dat această șansă de a evoluat”, a spus și Răzvan Vâlceanu.

Cât despre adversarul de pe cealaltă bancă tehnică, rivalul de tradiție al timișorenilor Aihan Omer, portarul lui Poli speră ca acesta să nu se bucure la final. ”E un antrenor foarte bun, care pregătește jocurile foarte bine.. Sper că noi ne-am pregătit mai bine și că vom câștiga”, a precizat Vâlceanu.

”Filosofia noastră de joc e să ne apărăm și să atacăm bine, noi ne vedem de jocul nostru. Îi cunoaștem, cu Șania am lucrat în Qatar, e un jucător bun, trage și pasează bine… Am jucat bine la Vaslui. Ei au jucat bine cu CSM București. Liga română e bună pentru că fiecare echipă poate pune probleme”, a conchis Pero Milosevic.

Partida Dunărea Călărași – CH CSU Politehnica Timișoara se dispută sâmbătă, de la ora 12.00 (Digi), în runda a 9-a a Ligii Naționale. Gazdele ocupă locul 7 înaintea partidei, cu un loc și trei puncte sub bănățenii de pe Bega. Un succes le-ar asigura celor din urmă o poziție foarte bună între echipele cu șanse la play-off.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.