Cluburi închise şi concerte anulate în semn de solidaritate cu tragedia de...

Cluburi închise şi concerte anulate în semn de solidaritate cu tragedia de la Colectiv

2
DISTRIBUIȚI

Multe cluburi din Timișoara au decis să-și anuleze evenimentele programate pentru seara de sâmbătă 31 octombrie, pentru a-și arăta solidaritatea față de victimele tragicului incendiu care a avut loc vineri noaptea în clubul Colectiv din Bucureşti. ă. Printre cluburile care au anunţat că vor fi închise sâmbătă se numără D’arc, Scottish Pub, Epic Society, Fratelli, Amplificat, Molly Malone şi Taine. Reprezentanții The Note Pub au declarat că evenimentul de Halloween a fost anulat, dar clubul va rămâne deschis.

Şi membrii trupei timişorene Desant, care ar fi trebuit să susţină un concert astăzi la Mangalia au anunţat că recitalul lor a fost amânat. „Din respect pentru cei ce au avut de suferit aseară, concertul nostru de la clubul La Berărie din Mangalia se amână pentru o dată care va fi anunţată ulterior. Transmitem condoleanţe şi toate gândurile bune către Bucureşti“, au anunţat membrii trupei.

Concertul caritabil „Temeswar-ul de ieri, Timişoara de mâine“, programat să se desfăşoare duminică, 1 noiembrie, de la ora 19.00 la Filarmonica Bantul va avea loc conform programului.


„Deşi sufletele noastre sunt cu familile îndurerate din Bucureşti, ele sunt şi cu restul famililor defavorizate din ţară. Singurul mod prin care putem acţiona acum este de a face cât mai mult bine în continuare, și de a ajuta cât mai mulți romani aflați în deznădejde. Tocmai de aceea vă încurajăm să veniți în număr cât mai mare la evenimentul de maine seara, pentru a da sansa altora. Fiecare spectator contează, și deși nu mai putem da timpul înapoi, împreună vom putea fi de un mare ajutor altora. Concertul Caritabil Interact se va ține!“, au declarat organizatorii acestui eveniment.

Balul Liceelor Timişoara 2015 este un alt eveniment care nu a fost anulat, spectacolul urmând să se desfăşoare astăzi, 31 octombrie, de la ora 17.00, la Club30.

UPDATE Şi fondatorul trupei Cargo, Adi Bărar a anulat concertul „O altă faţă a blues-ului”, cu Adi Bărar Band, care ar fi trebuit să se desfăşoare duminică seara, la Timişoara. „Datorită tragediei de la club Colectiv sş a faptului că multe dintre victime au fost apropiaţi trupei CARGO şi mie, concertul se amână pentru o dată ce va fi comunicată ulterior. Dumnezeu să-i odihnească pe cei dispăruţi şi să-i aiba în pază pe răniţi!“, este mesajul muzicianului.

UPDATE 2 „Launmomentdat Objektivity Showcase” va avea loc in aceasta noapte la Halele Fructus incepand cu ora 23.00. Organizatorii au declarat: „În semn de solidaritate pentru sufletele pierdute și aflate în deznădejde, ne-am decis să transformăm evenimentul nostru în unul caritabil. Intrarea la acest eveniment se va face pe bază de donație. Sperăm că împreună vom putea oferi sprijinul necesar victimelor de la Colectiv. Vă încurajăm să nu stați în casă! Condoleanțe famililor îndurerate!”.

2 COMENTARII

  1. Ce cluburi inchise?Unii nu au nici un respect fata de semeni lor care sau stins , la Haven clubul era deschis ii doare undeva nici acolo ca un semn de respect pt saracii care au murit. Dece nu se poate închide clubul? Este atat de greu? Rusine sa le fie celor din conducere???????

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.