Concert aniversar Luna Amară la Timişoara, cu două piese în primă audiţie....

Concert aniversar Luna Amară la Timişoara, cu două piese în primă audiţie. Când are loc evenimentul

0
DISTRIBUIȚI

lunaamaraFormaţia Luna Amară va susţine un concert special la Timişoara, evenimentul fiind inclus în turneul naţional prilejuit de 15 ani de existenţă a trupei.

„Au trecut 15 ani și poate v-ați aștepta să scriem chestii mai lacrimogene, să depănăm amintiri și să dăm sfaturi de «rockeri bătrâni». În loc de asta, preferăm să vă spunem un simplu «mulțumim» vouă, tuturor celor cărora muzica noastră și versurile noastre le-au spus ceva, i-au mișcat într-un fel sau altul; vouă, celor care ați ales să plătiți un bilet, să cumpărați un album, să purtați un tricou – nu doar pentru că v-a plăcut ce ați ascultat, ci și pentru că ați înțeles că în această călătorie numită Luna Amară suntem, cu toții, împreună. În 15 ani, prin Luna Amară au trecut mai mulți muzicieni. Dincolo de motivele pentru care unii au ales să nu rămână, le mulțumim că ne-au însoțit o parte din drum și că și-au lăsat amprenta muzicală asupra acestui proiect.


Mulțumim Gyuri, Petru, Vali și Mihnea Andrei! De asemenea, mulțumim primului nostru manager, Richard Constantinidi. Nu știm cât va mai dura această călătorie. Deocamdată compunem și cântăm – așa cum v-am obișnuit – fără compromisuri, cu sinceritate și simplitate. Într-o lume numită de unii «industrie muzicală» în care prea mulți s-au pierdut și se pierd cu firea în fața banilor sau a succesului, ne mândrim ca am reușit să păstrăm o relație normală cu voi, publicul nostru, și că putem oricând să împărțim un pahar de vin și o vorbă oriunde ne-am întâlni. Acest turneu aniversar vi se datorează și vouă, așa că vă așteptăm cu drag să-l trăim împreună!”, au transmis Mihnea Blidariu, Nick Făgădar, Răzvan Ristea, Sorin Moraru şi Șerban Onțanu-Crăciun, membrii trupei Luna Amară.

Concertul trupei la Timişoara va vea loc vineri 9 octombrie, de la ora 21.00, la clubul Daos, şi va include şi două compoziţii noi. „Concertul este unul mai special, deoarece face parte din turneul aniversar de 15 ani. Vom cânta două piese noi, în primă audiție la Timişoara. Prima se numește «Om», a doua «Aleargă.Aşteaptă». Tema piesei lui Mihnea, «Om», e inspirată de nașterea fetiței lui, iar piesa mea are ca idee drama refugiaților, indiferent de perioada istorică sau naționalitate şi religie. Timișoara e orașul meu preferat din Romania, îmi plac străzile, îmi plac oamenii. Am făcut un playlist cât mai doivers, cu piese extrase din toate albumele noastre. Cele două piese noi se vor regăsi pe următorul nostru album, pe care sperăm să îl lansăm anul viitor“, ne-a declarat Nick Făgădar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.