Concert inedit cu trupa Vunk la Timişoara. Vezi unde vor cânta băieţii

Concert inedit cu trupa Vunk la Timişoara. Vezi unde vor cânta băieţii

0
DISTRIBUIȚI

vunkFormaţia Vunk va susţine un concert inedit la Timişoara, în data de 9 octombrie, evenimentul urmând să se desfăşoare într-o… benzinărie.

Formaţia a mai concertat în oraşul nostru în luna martie a acestui an, în cadrul concertului „Înconjurul lumii”, evenimentul făcând parte dintr-un turneu naţional unde muzicienii au reinterpretat piese ca „Pleacă”, „Scapă-mă de ea”, „Aşa şi?!”, „Prăjitură cu jeleu”, „Numai la doi”, „1000”, sau „Dau alarma”.


Cu două zile înainte de apariţia lor din Timişoara, Vunk vor susţine un recital la Sala Polivalentă din Bucureşti.

„Concertul «Un Nou Univers», este primul show din România care se va desfășura sub forma unui eveniment multimedia, în care spectacolul muzicii se va împleti cu cel al tehnologiei. Fiecare spectator se va simți parte dintr-Un Nou Univers, pentru ca mijloacele tehnice revoluționare folosite pentru concertul Vunk din acest an vor asigura interactivitatea între trupă și public, iar fiecare spectator poate avea rolul său într-un show care deschide portile către un nou tip de exprimare artistică. Cel mai mare eveniment multimedia din Romania, concertul Vunk «Un Nou Univers», îi va avea în deschidere pe Robin and the Backstabbers, trupa cu un stil autodefinit ca «pop melodramatic», prezentă mai mult în zona alternativ underground“, au transmis muzicienii prin intermediul unui comunicat de presă.

Concertul de la Timişoara va avea loc în data de 9 octombrie, de la ora 19.00, la benzinăria OMV situată pe strada Arieş nr. 9, iar intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.