Copreşedintele PNL Timiş, Dan Popa: „Liviu Dragnea e mai periculos la conducerea...

Copreşedintele PNL Timiş, Dan Popa: „Liviu Dragnea e mai periculos la conducerea PSD decât era Ponta. E un profesionist, ştie să facă o campanie electorală”

1
DISTRIBUIȚI

dan popa 3

Copreşedintele PNL Timiş, Dan Popa, crede că PSD are toate şansele să devină un adversar redutabil pentru PNL, dar şi o opţiune viabilă pentru alegătorii din România, la alegerile din 2016. La finele acestei săptămâni Popa a explicat că PSD a început să se mişte în sondaje şi că e cazul ca PNL să se pună pe treabă şi să înceapă campania electorală.


După ce presa i-a cerut să ofere detalii legate de schimbările din PSD, Popa a declarat că „Liviu Dragnea aţi văzut că a stabilt o altă ordine în PSD. Prima mutare, în momentul în care ai reuşit să îl scoţi pe Iliescu care a ajuns să zboare, se schimbă puţin situaţia şi PSD va ajunge, în ritmul ăsta, să ne creeze anumite probleme. E tot PSD, dar cu un alt suflu. Liviu Dragnea e mai periculos la conducerea PSD decât era Ponta. E un profesionist, ştie să facă o campanie electorală. Ştie să vorbească pe limba primarilor. Aţi văzut că deja lucrează la bani pentru primarii PSD şi nu numai. Vor să acorde 12 milioane de lei către primării”.

Deranjat de declaraţiile lui Popa, Nicolae Robu, primar al Timişoarei şi copreşedinte al PNL Timiş a declarat că „mesajul trebuie înţeles clar, tot noi câştigăm, dar într-o luptă mult mai grea”. Popa a mai completat că „bătălia cu PSD este şi a fost grea mereu. Sunt un partid puternic, ştiu ce au de făcut. E a doua oară în patru ani când organizează ei alegerile”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.