Dan Bittman şi fanfara militară, la Topul Firmelor din judeţul Timiş. Câte...

Dan Bittman şi fanfara militară, la Topul Firmelor din judeţul Timiş. Câte business-uri vor fi premiate şi ce distincţii speciale vor fi oferite VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

florica chirita

Cel mai mare eveniment economic din vestul ţării are loc la Timişoara, în acest sfârşit de săptămână. Este vorba de Gala Excelenţei în Afaceri – Topul Firmelor din judeţul Timiş, organizată, ca de obicei, de Camera de Comerţ Timiş. Evenimentul are loc vineri, 30 octombrie, la CRAFT, iar organizatorii au pregătit o mulţime de suprize pentru participanţi.

Florica Chiriţă, directorul CCIAT, a dezvăluit, în această seară, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE, că la ediţia din acest a Topului Firmelor din judeţul Timiş vor fi premiate 1.064 de business-uri. „Vineri vom premia succesul, acei oameni care depun eforturi pentru ca afacerea lor să funcţioneze, să nu falimenteze îi vom găsi în cadrul evenimentului. Peste 24.000 de firme din Timiş au depus situaţiile financiare pe anul trecut, însă doar 6.800 au îndeplinit criteriile de eligibilitate. În total, vom da diplome unui număr de 1.064 de firme. Nu sunt admise firmele în insolvenţă, care nu au activitate, nu şi-au plătit datoriile la bugetul de stat. Ne străduim să fie un eveniment de ţinută, cel mai frumos din ţară”, a explicat Florica Chiriţă.

Sabin Ceontea, managerul SAR Security, prezent în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE din această seară, conduce una din firmele care a fost premiată de-a lungul anilor în cadrul evenimentului.


„Premiile le iei doar cu o echipă de oameni pe care o construieşti în timp. Ne mândrim cu premiile obţinute. Trebuie să oferi servicii de calitate ca să poţi să te menţii, calitatea face diferenţa faţă de ceilalţi concurenţi. Am supravieţuit de-a lungul timpului cu diplomaţie, ne-am ales foarte bine partenerii. De asemenea, patronii trebuie să înţeleagă faptul că oamenii cu care lucrează reprezintă motorul firmei. Dacă tot timpul bagi profitul în buzunar şi nu dai şi oamenilor cu care lucrezi, nu poţi să progresezi”, este de părere Sabin Ceontea.

Florica Chiriţă a oferit detalii şi despre premiile care vor fi oferite în cadrul evenimentului Topul Firmelor, dar şi despre programul de vineri seara. Astfel, vor fi oferite distincţii de excelenţă, dar şi trofee de excelenţă, premii speciale, printre care şi un trofeu al creativităţii, trofeul exportatorilor sau pentru responsabilitate socială, care va ajunge la Forumul Naţional de Cardioprevenţie. Potrivit directorului CCIAT, 80% din firmele care vor fi premiate au capital autohton. La Topul Firmelor sunt aşteptaţi să participe şi primarul Nicolae Robu, Titu Bojin, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Eugen Dogariu, prefectul judeţului Timiş, care vor înmâna cele mai importante premii, dar şi mitropolitul Banatului.

„Începem Topul Firmelor cu muzică de fanfară, vom avea un moment solemn la deschidere. Este aşteptat la eveniment şi Dan Bittman, precum şi soprana Simina Ivan. Avem multe surprize”, a detaliat Florica Chiriţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.