Daniel Stanciu prevede DEZASTRUL și la ACS Poli. Ce jucători ar urma...

Daniel Stanciu prevede DEZASTRUL și la ACS Poli. Ce jucători ar urma să plece primii în iarnă

3
DISTRIBUIȚI

prezentare-acs-poli-16

ACS Poli riscă să calce treptat pe urmele clubului de baschet alb-violet în ceea ce privește bugetul. Invitat la un post local managerul sportiv Daniel Stanciu s-a arătat foarte pesimist în ceea ce privește găsirea unei soluții salvatoare pentru echipele timișorene și a comparat situația de acum cu cea de la finele ”erei BkP”.

Bănățenii sunt loviți de blocajul Curții de Conturi chiar într-un moment în care echipa era pe un trend ascendent.


”La noi e ca și cum ai cumpăra o mașină de lux, ai plătit avansul, prima, a doua rată, și ai rămas fără bani…”, a spus Daniel Stanciu în cadrul emisiunii ”Divizia locală” de la Digi 24 Timișoara.

”Eu nu văd nicio soluție. Alternativa e greu de traversat… Cei de la Curtea de Conturi cred că au încercat, nu știu cât de mult, dar, atât cât mă pricep eu, pentru că am văzut acel raport, n-am înțeles motivarea de la Curtea de Conturi Timișoara. Ce am simțit în primul mandat simt și acum, o indiferență totală față de ce înseamnă sport, fotbal, Poli”, a mai precizat Stanciu pentru aceeași sursă.

Llorente, deja vânat

Dacă nu apare niciun miracol ACS Poli ar putea fi nevoită în vară să se despartă de cei mai bine plătiți jucători, în primul rând străinii de valoare. Fernando Llorente e primul, el deja a atras interesul mai multor echipe, se pare că inclusiv Dinamo e cu ochii pe el.

”Din iarnă va fi foarte greu să-l mai ținem pe Llorente, dorit de echipe din Liga I, dar și din străinătate. Kirschstein, un portar foarte valoros, Hernandez probabil că nu va mai sta…”, a explicat Daniel Stanciu. Oficialul a precizat că bugetul echipei timișorene e în continuare cel mai mic din Liga I iar cheltuielile lunare pe salariile jucătorilor se ridică la 120.000 euro.

3 COMENTARII

  1. Problema mare va fi in momentul in care prejudiciul constatat de Curtea de Conturi(31 milioane lei) va trebui recuperat de la cluburile care au beneficiat de finantare.Daca nu se intimpla o minune,aceasta va insemna falimentul si desfiintarea asociatilor in care CLT si CJT sunt actionare ,iar Timisoara va ramine cu aceeasi infrastructura sportiva invechita si cu banii dusi pe apa sambetei.De urmarit cum va gestiona, domnul Primar,situatia aparent fara iesire.Din ultimele actiuni si pozitii publice se pare ca a constientizat deja gravitatea si incearca sa se distanteze!

  2. Esti o jegodie ,, ai adus toti pensionari cu salari foarte mari care nu teau ajutat cu nimic ,, Zicu ..Smailov… Goga … Kirchstain… Luchin .. si pe Canu las enumera ,, si spaniolu ala mic din atac .. astia afara ca iau salari degeaba .. si apropo Croitoru e folosit cand si cand ,, sati spun eu de ce Ca nul inghite Flocea ,, stai sa vezi deacuma dezastru ca in urmatoarele 4 meciuri nu mai luam nici o victorie ,, si bine spus ca nu mai sunt bani ca pe langa cei enumerati mai sus ca iau salari degeaba mai avem si gloabele din conducere care iau si prime ,,, Bungau— Miculas — si restu ………….pacat de noi ca ne conduce asemenea lepre…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.