Dedicaţie specială pentru toţi cei pasionaţi de două roţi: Bestii pe drum...

Dedicaţie specială pentru toţi cei pasionaţi de două roţi: Bestii pe drum VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

sanctuarFormaţia de heavy metal Sanctuar a susţinut un concert extraordinar la Porto Arte, sâmbătă seara, în cadrul căruia muzicienii au lansat primul lor videoclip din carieră, Bestii pe drum.


„Având în vedere că noi, membrii trupei Sanctuar, am crescut ca trupă printre motorişti şi bike festuri, piesa „Bestii pe drum” este o dedicaţie specială pentru toţi cei pasionaţi de două roţi. Mulţumim tuturor celor ce ne-au ajutat la crearea acestui clip şi tuturor celor care vin la concertele noastre“, au declarat membrii trupei.

Trupa Sanctuar, care conform mărturisirilor proprii cântă „sută la sută rock“, a luat fiinţă la începutul anului 2004 în oraşul nostru şi îi citează ca influenţe pe cei de la Iron Maiden, Manowar, Helloween sau Judas Priest. Primul lor material se numeşte “Fiinţe Alese”, iar albumul “30 de vieţi” a a beneficiat de un master profesionist efectuat de chitaristul Cristi Gram. Componenţa actuală a formaţiei este Claudiu Rugăciune (voce, chitară), Florin Rugăciune (bass), Erdei Claudiu (chitară) şi Richar Ebner (tobe). De-a lungul timpului, Sanctuar a deschis show-uri pentru trupe româneşti, cum ar fi: Cargo, Iris, Compact, Trooper, Viţa de Vie sau Holograf, dar şi pentru Kiss Forever Band (Ungaria) sau Bonfire (Germania).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.