Demonstraţie LIVE cu unul din cei mai originali grafferi din oraş şi...

Demonstraţie LIVE cu unul din cei mai originali grafferi din oraş şi lansarea albumului „România furată” cu Cedry2k, la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

cedry2kdaosTimişoara va fi primul oraş care va asculta live noul album al artistului Cedry2k, în cadrul evenimentului de lansare a materialului discografic România Furată, evenimentul urmând să se desfăşoare la clubul Daos.

„Dorim ca începând de anul ăsta să facem mult mai simţită prezenţa DJ-ilor în cultura hip hop prin sesiuni de scratch, cuts, beat juggling, solo & back 2 back, battleuri de MC şi DJ, să introducem în programul evenimentelor încă două elemente din hip-hop, şi anume graffiti, prin Live painting sessions & battleuri şi break dance prin demonstraţii pe echipe & battleuri and more.


Alături de Cedry2K se vor afla pe scenă Eufonic (Haarp Cord) şi Robert DRG (Secţiunea Sălăjan) & Constant In. La warmup va fi o demonstraţie live de talent la desen cu unul dintre cei mai creativi şi originali grafferi din Timişoara, Nego, iar la sfârşit o persoană din public va primi cadou din partea organizatorilor lucrarea artistului totul desfăşurându-se pe background-ul muzical asigurat de Dj Sfera, la platane. În deschiderea main eventului vor cânta Zere, Presto & Dj Muh’fucka, nişte băieţi foarte originali şi talentaţi din Arad aparţinând crew-ului Fabrica de Spirt“, au transmis organizatorii evenimentului, Boombox Terrorists.

Cedry2ka lansat în luna octomrie a anului trecut E.P.-ul „Sfinţii închisorilor”, în aceeaşi locaţie, printr-un concert care a atras un public foarte numeros. Concertul de lansare a noului album va avea loc în 23 octombrie, de la ora 22.00, iar biletele de intrare costă 25 lei.

Foto: Seba Tătaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.