Derby timișoreano-arădean pentru șefie în Liga a III-a. ASU Poli – Sebiș,...

Derby timișoreano-arădean pentru șefie în Liga a III-a. ASU Poli – Sebiș, prefațat de vizita echipei create de Zoran Tosic

0
DISTRIBUIȚI

ASU Poli Pandurii II (12)

Suporterii alb-violeți așteaptă cu siguranță o nouă zi de sărbătoare sâmbătă pe ”Știința”. ASU Politehnica primește replica liderului seriei a IV-a, Național Sebiș, iar un succes ar duce trupa pregătită de Sorin Brîndescu pe primul loc. Înainte de meci timișorenii sunt invitați să cunoască grupele de copii ale clubului susținut de druckeri.

Meciul de Liga a III-a va fi prefațat de întâlnirea grupelor de născuți în 2003 ale lui ASU Poli și Bambi Zrenjanin, de la ora 13. Formația sârbească a fost înființată de internaționalul Zoran Tosic, prezent la Timișoara cu Partizan și aflat acum la ȚSKA Moscova. Cu această ocazie echipa susținută de ultrași își va prezenta toți copiii legitimați pe ”Știința”.

La ora 15.00 e rândul seniorilor de la ASU Poli și Național Sebiș să intre în scenă.


Cele două grupări din județe rivale sunt despărțite de un singur punct. Oaspeții conduși de pe bancă de Călin Cojocaru, fostul antrenor al Giarmatei, sunt lideri, dar nu vor putea miza pe căpitanul și atacantul lor numărul 1, un alt timișorean, Gelu Velici. ”ASU are particularitățile sale ca echipă, dar noi am demonstrat că ne descurcăm împotriva oricărui adversar. Sigur, va fi un meci foarte dificil, obiectivul nostru fiind acela de a juca un fotbal de calitate… Avem destule soluții la fel de bune pentru Gelu. O să punem probleme în atac”, a spus Călin Cojocaru pentru sportarad.ro.

”Nu-i nimic special, o etapă obișnuită de campionat și noi vom trata meciul ca atare, cu aceeași seriozitate. Nu știu cât contează că antrenorii cunosc echipele, până la urmă jucătorii prin deciziile lor vor hotărî soarta partidei. Național Sebiș e o echipă foarte bună, au primit puține goluri, deci au până acum cea mai bună apărare din serie, doar trei primite”, a declarat Sorin Brîndescu.

Dacă vizitatorii nu vor putea miza pe Velici, suspendat pentru ”galbene”, gazdele nu-l au la dispoziție nici ele pe căpitanul Cristi Gălan, aflat tocmai în Sri Lanka într-o scurtă lună de miere. ”Nu e nicio problemă, de aceea avem 23 de jucători în lot, pentru momentele când apar astfel de situații, suspendări, accidentări și alte probleme… Problema mea să găsesc cea mai bună soluție pentru primul 11”, a conchis Brîndescu.

Partida ASU Politehnica Timișoara – CS Național Sebiș se dispută sâmbătă, de la ora 15.00, pe Stadionul ”Știința”, în etapa a IX-a a Ligii a III-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.