Deşi Adrian Orza spune că nu vrea să fie candidat al PNL...

Deşi Adrian Orza spune că nu vrea să fie candidat al PNL la Şag, liberalii din Timiş fac sondaj şi pentru el. Vezi cum se contrazic în declaraţii Nicolae Robu, Dan Popa şi Orza

2
DISTRIBUIȚI

orza idolu (3)

Consilierul local Adrian Orza a comentat, la începutul acestei săptămâni, legat de planurile sale pentru alegerile din 2016, spunând că „nu am bătut palma cu nimeni. (…) Nu am stabilit cu nimeni și nu am decis încă nimic în ceea ce privește locul unde am să activez sau dacă am să mai activez”, a spus Orza.

Astăzi însă copreşedintele PNL Timiş, Dan Popa, a anunţat un lucru care intră în contradicţie cu declaraţiile fostului viceprimar al Timișoarei. „De luni vom începe sondajele.


Îl vom înscrie şi pe Adrian Orza, care îşi manifesta dorinţa de a candida la Şag. Sunt trei colegi de-ai noştri din vechiul PNL şi am început cu povestea cu Şagul. De săptămâna viitoare vom face primul sondaj pe Şag”, a spus Popa.

După ce a aflat din presă că Orza a declarat că nu vrea să candideze sub egida PNL, Popa a comentat că „dacă nu intră în sondaj cu noi, nu poate să fie cu noi. În sondaj pot intra cei pe care îi avem în vedere din interiorul partidului, care şi-au expirmat ei dorinţa de a fi candidaţi, dar şi orice canidaţi din orice unitate administrivă. Nu irosim timpul, domnul Orza ar putea să candideze ca independent”.

La rândul său, Nicolae Robu, a spus că „eu nu comentez ce ce spune nimeni, dar dacă domnul Adrian Orza a făcut nişte afirmaţii, evident că reprezintă punctele lui de vedere, e dreptul oricărui cetăţen la opinia lui, nu îl obligă nimeni la nimic”.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.