Dezvăluirile unui deputat de Timiș despre momentul în care consilierul lui Iohannis...

Dezvăluirile unui deputat de Timiș despre momentul în care consilierul lui Iohannis a adormit în timpul întâlnirii din Serbia

1
DISTRIBUIȚI

poya1

Deputatul Slavomir Gvozdenovici a participat la întâlnirea oficială dintre președinții Serbiei și României în timpul căreia șeful cancelariei lui Klaus Iohannis, Dan Mihalache, a  fost surprins dormind.
Jurnaliștii de la Click, cei care au făcut publice fotografiile susțin că sursele lor le-au spus că Mihalache „sforăia”. Deputatul din cadrul Uniunii Sârbilor din România, care a făcut și el parte din delegația oficială, relatează că nu își amintește exact ce s-a întâmplat.

dan-mihalache1-click”A fost un răgaz între două discuții oficiale.


(…) Când l-am văzut așa am crezut că i s-a făcut rău, așa i-am și zis, însă a revenit imediat”, a relatat Gvozdenovici. Acesta spune că vizita oficială a fost solicitantă cu discuții la nivel de președinți de state, premieri și cu șefa Camerei Deputaților din țara vecină. El însuși a abordat în fața oficialilor de la Belgrad problema minorității sârbe de la noi.

Sursa foto: Click

1 COMENTARIU

  1. Problema minoritatii sarbe? Ce PROBLEMA dom’le?. O luati pe urma ungurilor?
    Nu exista o problema a minorității sârbe in Romania…la fel cum nu exista in Romania o problema a vreunei minoritati de orisice alta etnie va mai trece prin cap!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.