Soluţia pe care consilierii locali au găsit-o, la PRESSALERT LIVE, după ce...

Soluţia pe care consilierii locali au găsit-o, la PRESSALERT LIVE, după ce bicicliştii au fost interzişi în centrul Timişoarei VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

boncea si jichici

O parte dintre bicicliștii din Timişoara sunt revoltaţi pe Nicolae Robu şi reprezentanţii primăriei, după ce s-a luat decizia ca vehiculele pe două roți să nu mai aibă voie să pedaleze prin centrul istoric. Astfel, mâine, între orele 18.30 – 20.00, va avea loc şi o acţiune de protest, în cadrul căreia sute de biciclişti au anunţat pe Facebook că se vor plimba pe lângă biciclete în centrul oraşului.

Invitat în această seară în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE, consilierul local PNL Ciprian Jichici a ţinut să precizeze că „trebuie stat la masă şi discutat.


Este nevoie să se găsească o variantă decentă, agreabilă, să nu existe părţi ale societăţii civile din Timişoara care să fie deranjate”.

Pe de altă parte, consilierul local independent Flavius Boncea a afirmat la PRESSALERT LIVE că-l susţine pe Nicolae Robu în decizia de a interzice bicicliştii în centrul oraşului. „Nu mi se pare normal ca în zonele pietonale să te fereşti tot timpul de biciclişti, să nu pot să-mi las copilul să alerge după porumbei pentru că riscă să fie călcat de o bicicletă. Cred că zonele pietonale ar trebui să fie pietonale. Consider că ar trebui să găsim soluţii alternative pentru biciclişti, dar să fie ocolitoare”, este de părere Flavius Boncea, care a fost de acord că dialogul este singura soluție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.