DNA a descins din nou la Primăria Timişoara. Vezi care este motivul...

DNA a descins din nou la Primăria Timişoara. Vezi care este motivul UPDATE Reacția oficială a municipalităţii

3
DISTRIBUIȚI

dna

DNA a descins, din nou, în această dimineaţă, la Primăria Timişoara. Anchetatorii caută să adune noi probe în dosarul finanţării ilegale a echipei de fotbal Politehnica Timişoara a lui Marian Iancu. Vă reamintim că în acest dosar DNA Timişoara i-a pus sub acuzare pe fostul primar Gheorghe Ciuhandu, pe secretarul Ioan Cojocari şi pe alţi angajaţi pentru abuz în serviciu, prejudiciul stabilit în acest dosar fiind de 29,6 milioane lei.


Cei de la DNA Timişoara caută documente legate de modul în care s-au făcut decontările către echipa de fotbal Politehnica Timişoara.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE ”În baza ordonanței procurorului de caz azi Primăria Municipiului Timișoara predă înscrisurile solicitate de către procuror cu privire la contractul de asociere încheiat între Municipiul Timisoara și Politehnica 1921 Știința Timișora & Invest SA, în 2008. Acțiunea e una de predare de documente în baza adresei și nu o percheziție”, arată Alina Pintilie, directorul Direcției de Comunicare din cadrul Primăriei Timișoara.

3 COMENTARII

  1. MAi, da’ despre restituirile tiganiadei, ceva probe aveti ? Sau alea e ok, in special spitalul ? Neam de neamul lor de satrari n-au pus macar mâna pe lopata sa ridice cladirea aia, si terenul de dedesubt le apartine ? Cum vine asta ? Trebuie oare sa-i impuscam noi, cetatenii, ca sa se deschida un dosar – de omor deosebit de grav ? Adica daca eu omor capusa de pe câinele meu, e omor ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.