Dragan Petricevic și-a găsit rapid o nouă echipă în țară. Ce alegere...

Dragan Petricevic și-a găsit rapid o nouă echipă în țară. Ce alegere surprinzătoare a făcut fostul antrenor al lui BC Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

dragan.petricevic1-640x426

Tehnicianul care a adus două trofee majore baschetului timișorean și-a găsit un nou angajament în mai puțin de o săptămână de zile. Dragan Petricevic, care s-a despărțit de BC Timișoara după intrarea echipei în criză financiară, a ales să-și continue activitatea la Cluj, dar în baschetul feminin, acceptând oferta venită de la Universitatea.

Dragan Petricevic a rămas în țară după o alegere-surpriză. Tehnicianul revine în baschetul feminin și o va antrena pe ”U” Cluj, echipă care are două victorii și o înfrângere în Liga Națională.


Eșecul a venit chiar pe terenul lui Danzio Timișoara. Fostul antrenor al ”leilor” spunea la despărțire că nu a stat niciodată două luni pe tușă, mai mult, în numai câteva zile a ajuns la o înțelegere cu un nou club.

”Muncesc aproape de 20 de ani în România și am avut șansa, e tot ce-și dorește un antrenor, să lucreze în orașul în care trăiește, pe care îl iubește și unde este iubit, să lucreze într-un club serios, organizat si financiar potent, care îi ofera un buget să facă o echipă capabilă să se lupte pentru trofee, să joace la un nivel înalt în competiții europene. Și să pierzi brusc toate astea, fără să înregistrezi măcar o înfrângere pe teren, ci doar din motive extra-sportive, asta provoacă sechele serioase în mintea și inima oricărui om. Am mai primit câteva oferte în ultimele zile, una din România și una din străinătate, dar simțeam că am nevoie de un loc unde voi lucra cu sufletul și cu inima așa cum făceam la Timișoara, și acest loc în acest moment este doar Clujul”, a declarat Dragan Petricevic pentru ziardecluj.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.