Echipaj SMURD, solicitat să acorde îngrijiri medicale la patru elevi de la...

Echipaj SMURD, solicitat să acorde îngrijiri medicale la patru elevi de la un liceu din centrul Timişoarei, cărora li s-a făcut rău după ce au FUMAT ţigări. În ce stare sunt

1
DISTRIBUIȚI

etnobotanice

Patru elevi de clasa a IX-a care învaţă la Colegiul Tehnic „Emanuil Ungureanu” din centrul Timişoarei au ajuns de urgenţă la spital, în această dimineaţă. Înainte de începerea cursurilor, liceenii s-au gândit să fumeze câte-o ţigară pe stomacul gol, spun reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Timiş care, deocamdată, nu au aflat dacă e vorba de etnobotanice sau nu.


Elevilor li s-a făcut imediat rău, motiv pentru care un dascăl a sunat la 112. Un echipaj SMURD a intervenit de urgenţă, elevii fiind transportaţi la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu” din Timişoara, starea lor de sănătate fiind stabilă.

„Din declaraţiile reprezentanţilor unităţii de învăţământ, sunt patru elevi de clasa a IX-a care, azi dimineaţă, pe stomacul gol, au fumat ţigări. Acum, dacă sunt ţigări obişnuite sau nu, lucrul acesta nu putem să-l confirmăm sau să-l infirmăm până nu ne vin datele de la spital. Elevilor li s-a făcut rău, au acuzat o stare de ameţeală şi în momentul imediat următor s-a sunat la 112 să vină Salvarea să-i ducă la spital. Acum sunt internaţi la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu” şi sunt în afara oricărui pericol. Părinţii au fost anunţaţi”, ne-a declarat Aura Danielescu, inspectorul şcolar general al judeţului Timiş.

colegiul emanoil ungureanu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.