Eșec în zi de doliu: BC Timișoara a pierdut cu ”U” Cluj....

Eșec în zi de doliu: BC Timișoara a pierdut cu ”U” Cluj. Doar o slabă consolare pentru ”lei” înainte de întâlnirea cu Gaz Metan

0
DISTRIBUIȚI

bct energia (59)

BC Timișoara a cedat oarecum previzibil în fața Universității BT Cluj în etapa a VI-a a Ligii Naționale. ”Leii” au fost depășiți cu scorul de 77-67 pe teren propriu. Nenad Markovic și compania se gândesc acum la adevăratul test pentru ei după instaurarea crizei financiare, duelul cu Gaz Metan.

Până la venirea banilor prin noul club municipal, BCT-ul trebuie să lupte în continuare pentru supraviețuire. U BT Cluj-Napoca a preferat să facă schimb de date și să dispute partida de la Timișoara în această toamnă din cauza unui eveniment organizat în sala din Cluj. Din păcate vizita a coincis cu o zi de doliu național după tragedia de aseară din clubul bucureștean ”Colectiv”.

La fel ca și cu BC Mureș în urmă cu câteva zile, BC Timișoara a început jocul bine, cu un 6-0 în fața adversarului.


”U” Cluj a revenit însă și ea precum ”tigrii”. Primul sfert s-a încheiat cu scorul de 13-10 în favoarea ardelenilor. Sfertul 2 a fost foarte echilibrat și spectaculos, cu multe puncte. 22-22 a fost scorul în acest interval de zece minute, clujenii păstrându-și ecartul la pauză. ”Leii” s-au apropiat de pradă și grație lui Djapa și Smith. Cei doi și-au continuat forma bună în startul reprizei secunde. Punctele lor au fost însă de fiecare dată ”anulate” de ofensiva lui Zigeranovic și compania. 50-57 indica tabela înaintea ultimului sfert. Din păcate sfertul 4 nu a adus un reviriment pentru alb-violeți. U BT s-a distanțat decisiv și a avut parte de un final fără emoții în care a condus și cu 15 puncte. Antrenorul Nenad Markovic a efectuat mai multe schimbări în ultimele minute și echipa sa a încheiat ultimul test înainte de Gaz Metan la un decent -10.

Singura consolare a ”leilor” azi a fost că Dalibor Djapa a reușit să fie coșgheterul partidei, cu nu mai puțin de 21 de puncte marcate. Smith l-a urmat între marcatorii lui BCT, cu 15 puncte. Ceilalți realizatori ai gazdelor au fost: Reljic (5 puncte), Jelenic (7), Petrișor (7), Zekavicici (2) și Toth (10). Cel mai bun marcator al oaspeților a fost Ivan Zigeranovic (17 puncte).

BC Timișoara va evolua și în runda următoare pe teren propriu, peste opt zile va da piept cu Gaz Metan Mediaș într-un duel al codașelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.