Eveniment caritabil de succes la Timişoara. Vezi pentru cine s-au mobilizat oamenii...

Eveniment caritabil de succes la Timişoara. Vezi pentru cine s-au mobilizat oamenii cu suflet mare FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-902025650">

12079059_10153905870621777_992139657531330109_nMiercuri seara, timişorenii s-au strâns cu mic cu mare la Jazzissimo Pub, unde a avut loc un eveniment caritabil „S.O.S. Lets Help Anda“, organizat de Asociația Sfera Timișoarei, în urma căruia s-au strâns bani pentru Anda Arotăriți, o femeie de 44 de ani din Timişoara care-şi creşte singură fetiţa de nouă ani şi se luptă cu cea mai cruntă boală, cancerul.

Anda Arotăriți a fost diagnosticată cu cancer mamar în urmă cu câţiva ani. Femeia a trecut prin mai multe intervenţii chirurgicale şi tratamente în anul 2012. Apoi şi-a revenit, astfel că şi-a reluat activitatea de logoped la Centrul de Resurse şi Asistenţă Educaţională „Speranţa” din Timişoara. Din nefericire, boala a recidivat cu o metastază osoasă pe şoldul stâng, motiv pentru care, în ultimele două luni, a fost imobilizată la pat. Există, totuşi, o speranţă ca timişoreanca să învingă boala, o intervenţie chirurgicală la şold.

Mai mulţi timişoreni, care îşi doresc să lupte alături de Anda, s-au mobilizat pe Facebook în speranţa că se vor găsi fondurile necesare. Astfel, a fost creat grupul „SOS, let’s help Anda”, care a organizat evenimentul de ieri seară. „Suntem la finalul celor şapte zile magice. În cadrul evenimentului de ieri s-au adunat 1.600 euro. Am reușit să adunam, cu tot cu banii din cont, 7.800 euro. Locaţia a fost arhiplină, oamenii au fost fantastici. Mulţumim artiştilor şi tuturor celor implicați“, ne-a declarat Codruţa Ciurlea, din partea organizatorilor.

Printre cei care au participat la evenimentul caritabil de ieri s-au numărat mezzosoprana Andreea Ilie, Angela Balici (pian), Răzvan Munteanu (The Weekend Band), Alex Bejenaru (The Wekend Band), Olivera Petcov, Irina Petecel (Asociaţia Oncologică „Părintele Arsenie Boca”) sau creatoarea de modă Mihaela Motişan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.