EXCLUSIV Campionul la culturism, Florin Teodorescu, l-a făcut K.O. pe Robu în...

EXCLUSIV Campionul la culturism, Florin Teodorescu, l-a făcut K.O. pe Robu în instanță. Cum a încurcat planurile Sandei Greblă

6
DISTRIBUIȚI

sanda grebla nicolae robu

Primarul Timișoarei ia act, azi, de faptul că nu chiar toate planurile sale se vor și realiza. El a decis să îl evacueze pe fostul multiplu campion la culturism Florin Teodorescu din spațiul în care acesta coordonează o sală de sport, în complexul sportiv Sala Olimpia. Scopul edilului a fost ca acolo să deschidă acolo, o afacere similară, fratele iubitului Sandei Greblă, consiliera sa cu agenda, devenită între timp funcționar public.
Felul în care spațiul urma să fie scos la licitație, în urma unui vot al Consiliului Local, s-a dovedit a fi ilegal, astfel că instanța de judecată a stabilit, în două etape, că nu se poate.

În ședința Consiliului Local de azi, punctul 33 de pe ordinea de zi vine să îl înștiințeze pe edilul ales, și pe restul aleșilor locali, că planul lor din 2014 a eșuat: ”Adresa nr.


SJ2015 – 329/28.09.2015 a Serviciului Juridic privind anularea Hotărârii Consiliului Local nr. 38/25.02.2014- privind aprobarea pentru scoaterea la licitație public deschisă, în vederea închirierii a unor spații disponibile situate în incinta Sălii Polivalente Olimpia”.

Reamintim că pe 25 februarie 2014, la inițiativa primarului Nicolae Robu, Consiliul Local Timișoara a votat hotărârea prin care s-a aprobat scoaterea la licitație în vederea închirierii a unor spații disponibile de la Sala Olimpia. Oficial hotărârea a fost luată “în vederea amenajării unei cafenele şi a unei săli de sport pentru culturism şi fitness – aerobic”. După doar 23 de zile de la pronunțarea HCL 38 / 25.02.1914, a fost organizată licitația, la care s-au prezentat Florin Teodorescu, care are deja acest obiect de activitate în locație, și contract de închiriere pentru încă patru ani, și Cristian Patițoiu, fratele iubitului consilierei primarului, Sanda Greblă. Pătițoiu, în vârstă de 34 de ani, deține o firmă ce se ocupă de tratarea solului în scop agricol, Biogerm SRL. Abia pe 13 mai Primăria a făcut public câștigătorul licitației, firma Biogerm.

Teodorescu însă a contestat în instanță întreaga manevră și a câștigat, definitiv și irevocabil, procesul.

6 COMENTARII

  1. La m**e la prostituata aia care suge p***le în primărie , așa se scoate un om afară după cum vrea p***a ei ? Mm de târfă , marș în mm pe calea aradului ca nu te deosebești cu nimic față de fetele de acolo . Toată stimă și tot respectiv pt Florin Teodorescu

  2. Bravo ! Tot respectul pentru un om care ne-a reprezentat cu demnitate si care a adus nume mari ale culturismului mondial la Timisoara !

    Spre deosebire de astia care isi urmaresc doar interesele si buzunarele personale – de care suntem satui !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.