EXCLUSIV „Jurnalistele” de la televiziunea Facebook a Primăriei Timişoara, meritocrate liberale, angajate...

EXCLUSIV „Jurnalistele” de la televiziunea Facebook a Primăriei Timişoara, meritocrate liberale, angajate ale municipalităţii din administraţia Robu. Vezi un videoclip FIERBINTE cu una dintre acestea

15
DISTRIBUIȚI

lautaru pmt

Meritocrație este cuvântul pe care primarul Timișoarei, Nicolae Robu, îl rostește de fiecare dată când vorbeşte despre modul în care sunt promovaţi oamenii în Primăria Timişoara sau PNL Timiș. Mai mult, Robu și-a făcut un obicei din a-i jigni pe toți jurnaliștii care scriu despre contractele care ajung la firmele liberale, precum Rogera sau Dinu Instal. Mai nou, prin invenţia sa, televiziunea Facebook a Primăriei Timişoara, Robu are pretenția că face jurnalism de calitate.

„Jurnalistele”, care au rolul de a pune întrebările dorite de edil și mai apoi de a asculta răspunsurile date de acesta fără a-l întrerupe, sunt toate membre PNL ajunse în Primăria Timişoara, prin concursuri, în timpul administrației Robu. Merită menționat că Anca Lăudatu, Elena Isfănuț și Daniela Știr nu sunt singurele liberale care muncesc în PMT.

Anca Laudatu

Conform declarației de pe avere de pe site-ul instituției, Anca Lăudatu este inspector asistent la „compartimentul Şcolii (sic!) din Direcţia Instituţii Şcolare, Medicale, Sportive şi Culturale”. Aceasta deține un apartament şi un Matiz și realizează venituri anuale de peste 5.000 de lei, conform declarației de avere de pe site-ul instituției. Mai mult, Lăudatu a fost membru în Biroul Politic Municipal al TNL Timișoara, biroul ales în 2013. Merită menționat că membru supleant în același birou este și Sanda Greblă, fostă șefă de cabinet a senatorului Nicolae Robu, fostă consilieră a edilului și acum angajată la Direcția Tehnică a PMT şi membră în consiliul de administraţie al Retim. Până să ajungă la primărie, Lăudatu a lucrat la Colterm, la biroul de relații cu clienții.

Elena Isfanut

Elena Ișfănuț, o altă „jurnalistă” Facebook Tv nu are depusă declarația de avere pe site-ul primăriei.


Însă, într-un document al Primăriei Timişoara, aceasta apare ca fiind inspector de specialitate la Direcţia Comunicare din Primăria Timişoara, direcție condusă de Alina Pintilie.
La fel ca și Lăudatu, Ișfănuț a fost membră în biroul de conducere al TNL Timișoara, din anul 2012, conform unui clip de pe Youtube, în care era prezentată echipa de conducere a organizaţiei.

Daniela Știr
Daniela Știr

Daniela Știr, cea de-a treia prezentatoare, a fost angajată la finele lunii martie a acestui an în Primăria Timișoara, pe postul de inspector de specialitate la Serviciul Relaţii Locale, Naţionale şi Internaţionale. La fel ca și Ișfănuț, Știr nu are declarația de avere postată pe site-ul municipalității, dar poarte fi regăsită pe alte site-uri interesante cum ar fi V-play, unde în calitate de model al agenției PTK, Știr, atunci în vârstă de 17 ani, se freca lasciv de băncile din Parcul Rozelor. Știr face parte din organizaţia studenţilor liberali. La momentul de față cele trei nu mai dețin funcții în TNL, fiind doar membre, după ce prin fuziunea cu PDL, noua structură mai are doar copreședinți.

Surse foto: Facebook, Youtube Captures

15 COMENTARII

 1. Cum să ai curajul să te prezinți la un concurs ptr un post în primărie sau în alte instituții publice ale statului?! Toate sunt pe pile. De la femeia de serviciu la postul de secretara sau alte posturi importante. Datorită faptului că sunt tinuti in brate, comportamentul lor arogant este în deplină ”armonie” cu creierul lor atrofiat. Aici fac referire si la directorii din institutiile publice ale statului. Ceea ce-i defineste este tupeul, nesimtirea si aroganta. Trist!

 2. Vai de capul nostru! Asemenea specimene, tarancute venite din caras, ajung sa il slugareasca pe cel care se presupune ca ne reprezinta orasul.. Mi e rusine sa spun ca am un asemenea primar.. Cu o echipa de pros.i.uate.. Rusine Robu!

 3. Din pacate ,la toate institutiile publice se intra doar cu pi8le,sau cu bani… si vai de capul nostru sa ajungem sa avem treaba pe la vreo parvenita din asta…

 4. Daca mergi la PNL vezi plin de fufe……, parvenite, aplaudandul si lingandul pe SAFUTU Roaba, Lipitori si curve,
  Cred anle F… Robu de le sar fulgii ca prea se inghesuie toate pe langa el, drept dovada Sanduta Grebla care unii zic ca ar fi fica lui Robu…., eu cred ca mai repede ii amanta lui ca prea o lasa sa faca ce vrea in institutie,
  Va mai zic ceva Numai o institutie condusa de o amanta functioneaza asa ca si Prinaria Tinisoara,
  Sa te ia DNA si pe tine Roaba si pe Dinulescu si gasca.

 5. Sunt foarte uimită de CURAJOȘII care comentează în general la articolele din presa timișoreană și nu numai. De la prima vedere își arată ”caracterul”: scriu sub NUME FALS, adică ceea ce spun ei de fapt nu contează nici măcar pentru ei. În ceea ce privește limbajul din articolul ”ziaristei” Loredana Codruț, am de făcut o mențiune: DE LA IMAGINILE PE CARE LE COMENTAȚI LA LIMBAJUL PE CARE-L FOLOSIȚI NU E DECÂT UN PAS: ”….în calitate de model al agenției PTK, Știr, atunci în vârstă de 17 ani, se freca lasciv de băncile din Parcul Rozelor.” Hmmm! În rest e totul clar, da? Ai îndrăznit să fii membru PNL? ”Ziarista” Loredana Codruț îți îngrădește dreptul de a te prezenta la orice concurs pe post la Primăria Timișoara. Să îndrăznești cumva să mai și câștigi! Să nu uităm că v-am dat ideea de a analiza declarații de avere, dar mă refeream la ”șeful/liderul consilierilor locali ai PSD, Freddy Simonis”, cred că e mai interesantă, doar l-a numit ”baron” pe domnul primar Robu…… Sau tandemul Loredana Codruț – Alfred Simonis nu vă permite?

 6. Fetele sunt frumoase si destepte.Loredana cred ca esti putin frustrata pe ele dar sunt colegele tale „jurnalistele”…Dragos ti ar placea si tie asa fete langa tine nu i asa?

 7. Astfel de jivine populeaza institutile publice datorita nepasari populatiei.Vina nu este a lor ci a noastra,pentru ca lasam fripturisti si acoliti haznalelor politice sa isi faca jocul.Platiti taxe si impozite pentru a le face traiul imbelsugat.Daca aceasta tara merge pe acelas drum cu acesti trogloditi in frunte prin legi de ei facute ne vor converti la islam pentru a-si satisface poftele lor animalice.

 8. Dragă Monica, faptul că ai postat sub numele tău nu înseamnă neapărat că ai dreptate. De fapt intervenția ta e de natură să confirme cele afirmate în articol.

  Cu stimă
  Ionescu

 9. ”Dragă” personaj curajos ”@Monica (…) Cu stimâ, Ionescu”, după cum probabil ați observat cu puterea minții dumneavoastră, nu mă refeream la a avea dreptate sau nu o persoană care-și dă nume fals sau real atunci când face un comentariu/exprimă o opinie, ci de a se considera responsabil pentru ceea ce spune. Cum bine puteți observa, a nu avea curajul să vă identificați cu propriul d-voastră nume denotă că de fapt nu vă puteți prezenta în societate să susțineți inepțiile pe care le scrieți ca și comentariu/exprimați ca opinie, ceea ce pe oricine ar trebui să pună pe gânduri în momentul în care se hotărăște să ia în seamă ceea ce comentați/exprimați. Pe scurt: societatea nu se poate baza pe spusele d-voastră, drept urmare de ce ar pierde cineva timpul să citească ce scrieți? 🙂

 10. Sunt exemple in plus care demonstreaza incapacitatea factorilor de decizie din institutiile publice de a decela intre performanta profesionala, deontologie si „performanta personala” a membrilor de partid preferat sau „simpatizat” in care sunt membri. Nu sunt de criticat aspiratiile si actiunile unor domnisoare, ci faptul ca administratia publica ajunge sa se bazeze pe persoane cu performante „dubioase” sau/si stranii. Chiar nu aveau de unde sa aleaga? Si astfel se creeaza imaginea publica a institutiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.