EXCLUSIV Secretarul Cojocari, atac direct la procurorul DNA care-l anchetează în dosarul...

EXCLUSIV Secretarul Cojocari, atac direct la procurorul DNA care-l anchetează în dosarul finanțării ilegale a echipei de fotbal Politehnica. Vezi ce a solicitat

3
DISTRIBUIȚI

cojocari mana

Secretarul Primăriei Timișoara, Ioan Cojocari, cunoscut și ca „nea Jean”, l-a atacat, astăzi, direct pe procurorul DNA care instrumentează dosarul finanţării ilegale a echipei de fotbal Politehnica Timişoara. Vă reamintim că, în acest caz, Cojocari este acuzat de abuz în serviciu alături de fostul primar Gheorghe Ciuhandu şi de alţi angajaţi ai primăriei pentru că ar fi dat 27.100.000 lei echipei lui Marian Iancu, fără a fi respectată legislaţia în vigoare. De asemenea, procurorul a pus sechestru pe averile celor acuzaţi.

Ioan Cojocari a depus, astăzi, la DNA Timişoara o solicitare prin care cere recuzarea procurorului de caz, Ciprian Dorobanţu.


Principalul motiv invocat de secretar este acela că în urmă cu cinci ani, procurorul ar fi solicitat, la Primăria Timişoara, o autorizaţie de construcţie care iniţial i-ar fi fost respinsă, fiind ulterior aprobată după alte cereri.Cojocari a susţinut că procurorul nu ar fi trebuit să se ocupe de acest dosar deoarece a avut divergenţe cu angajaţii primăriei şi pentru aprobarea solicitată ca să se obţină branşarea la reţeaua de electricitate. Secretarul susţine că aflându-se în conflict cu primăria, procurorul nu poate instrumenta acest dosar. Un alt argument invocat de Cojocari pentru schimbarea procurorului de caz este acela că a fost acuzat că a semnat contractul de finanţare prin care s-au dat banii, ori semnătura sa nu se găseşte pe respectivul act. Conform procedurii, solicitarea de recuzare a procurorului va fi analizată de şeful ierarhic, care va da o soluţie, împotriva căreia nu există o cale de atac.

 

3 COMENTARII

  1. Naiba sa va ia cu primaria voastra cu tot,,sta omul sa se branseze la curent,la apa,la gaz sau sa obtina vreo autorizatie de constructie si daca nu dai ceva ..nu primesti nimic.Normal ca oamenii indiferent de functie se satura de abuzurile voastre..si pe de alta parte ..intrati naibii la beciul domnesc toti hotii! Numai cand se apropie sentinta va gasiti bolnavi sau invocati tot felul de motive. LA BECI HOTILOR!

  2. Asta da motiv de recuzare!?!
    Intr-adevar se afla in relatii de dusmanie!
    Mi se confirma ca tov secretar a „facut dreptul la Stefan Gheorghiu”

  3. Oare cate avize de constructii, au fost eliberate clanurilor de rromi din Timisoara de cand acest individ extrem de viclean isi desfasoara activitatea in Primaria Timisoara?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.