Feisbuc teve primăria teme

Feisbuc teve primăria teme

4
DISTRIBUIȚI

georgeta petrovici

Nu le cunosc pe fetele care-i iau interviuri. Nu pe toate. La Robu TV e fun să te uiți oricând. Poate că nu văd transmisiunile în direct ale conferințelor, dar mă uit întotdeauna la ”emisiuni”. Așa le numesc ei. Mie-mi plac primele 20 – 30 de secunde. E drept că pe măsură ce ”emisiunea” curge, îmi dispare zâmbetul de pe față, dar asta numai pentru că mă deranjează limbajul nonverbal al subiecților. subiectele sunt, să zicem, de interes.

Fata intonează atent mesajul de întâmpinare pe care și l-a scris pe foaie. „Bună ziua. Iată-ne la o nouă emisiune a televiziunii feisbuc teve primăria teme. Invitatul emisiunii, domnul PROFESOR (aici tonalitatea crește) Nicolae Robu (fata ridică din sprâncene, ca pentru a confirma importanța „oaspetelui” permanent), primarul Timișoarei”.

Fata stă de aceeași parte a mesei cu edilul, la, cred, 30 de centimetri de el.


Se întoarce spre prof. univ. dr. ing. Robu și salută: „Bună ziua domnule primar”. El începe să miște a satisfacție mâinile: „Bună ziua dumneavoastră, bună ziua celor ce ne urmăresc”. Are un zâmbet aparte pe față. 16 secunde. Fata spune că în ultimele zile anumite chestiuni au făcut obiectul unor discuții „FIERBINȚI” – fata pronunță apăsat cuvântul și gesticulează exemplificator, în timp ce întoarce privirea din foaie spre primar. Probabil el i-a dictat inclusiv regia. Accentuează și „un NOU proiect MARE pe care vreți să-l promovați”. Este vorba despre Inelul 1. „Este foarte bine că abordăm acest subiect”, concluzionează edilul, gesticulând a „bine”. Secunda 31.

Altă zi, altă fată. „Bună ziua și bun găsit la o nouă emisiune a televiziunii feisbuc a primăriei Timișoara. Îl avem ca invitat pe primarul Timișoarei, domnul profesor Nicolae Robu. Bună ziua domnule primar”. Fata nu accentuează titlurile, dar are bluză cu dantelă și stă la fel de aproape de edil, la masă. După secunda 16, pe burtieră apare numele edilului. Rămân la fel de curioasă cine e fata. E chiar simpatică.

Primul interviu i-a fost luat primarului stând în fotoliu, de către directoarea Dircției de Comunicare. Postările au sute de distribuiri, sute de like-uri.

Am să amintesc ceva ce îmi povestea psihiatrul Gabriel Diaconu. Că Hugo Chavez avea talk-show la televiziunea națională, și că a avut un record personal: s-a adresat națiunii vorbind, la o emisiune, șase ore, fără întrerupere. Mai spunea ceva specialistul și despre micromegalomaniaci.

4 COMENTARII

  1. ca tine, geta. si tie iti place sa te auzi vorbind. sau sa-ti citesti singura balivernele. hai sa fim putin seriosi aici: ce rahat de articol e asta? vrea cineva o transcriere a minunatei emisiuni? nu. ai facut o treaba de mantuiala, oricum.

    si legat de fete…nu e vina lor ca pe langa ele arati ca dulapul din Narnia.

  2. Nu înțeleg de ce atâta dramatism verbal la nivel macro-regional legat de o nouă televiziune on-line, a Primăriei Timișoara. Până la urmă, dacă privim partea bună a lucrurilor, va putea de exemplu inclusiv domnul Alfred Simonis să dea declarații în direct pentru timișoreni, nu va mai fi nevoit să le dea sub numele ziaristei Loredana Codruț. 🙂 De ce nu vă bucurați pur și simplu de concurență? De ce nu vă puteți bucura că tineri/tinere sunt implicați în activități de prezentare a unor emisiuni în on-line. Faptul că sunt într-un partid politic ar trebui să le facă să plece capul și să nu poată comunica, decât prin intermediul unor specialiști în comunicare autoproclamați? Respect pentru toți protagoniștii. Nu or fi ei perfecți, dar pot deveni mai buni. Nu poți să știi cine are talent sau nu, până nu este pus în postura să încerce.

  3. Moni, nu inteleg de ce folosesti cuvinte mari si multe ca sa exprimi de fapt….nimic :)) prostiile unei casnice plictisite care probabil pute a rântaș si are prea mult timp liber. ia fugi si matura scara blocului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.