Florin Marin, bucuros că ACS Poli e din nou învingătoare. Ce a...

Florin Marin, bucuros că ACS Poli e din nou învingătoare. Ce a spus ”interimarul” Petrolului, Mihai Oancea, despre cea mai controversată fază a partidei de Cupă

0
DISTRIBUIȚI

POLI STEAUA PRIMA REPRIZA12_resize florin marin

Tehnicianul lui ACS Poli era încântat că echipa sa a încheiat seria de trei jocuri cu eșec prin succesul de azi din Cupa României, scor 2-1 cu Petrolul Ploiești. Florin Marin e deja cu gândul la partida de la Botoșani din Liga I, una care se anunță foarte dificilă în condițiile numeroaselor absențe din lotul timișorean.

”A fost greu, o partidă difiiclă, am spus că Petrolul are jucători de valoare, Precum Zoubir, Nepomuceno, Moussa, care ne-au pus probleme și în superioritate numerică. Mă bucur că am câștigat, veneam după o serie de rezultate negative. Sper să ne revenim din punct de vedere mental. Sper să pregătim bine meciul cu Botoșani.


Deși sunt probleme de lot, au lipsit șase jucători de bază”, a declarat Florin Marin.

”Le-am spus că se vor apăra sus și vor pune presiune chiar și în superioritate, nu aveau nimic de pierdut, ne-au surprins de câteva ori”, a precizat Florin Marin cu referire la egalarea reușită de ”lupi”. ”Suntem preocupați de meciul de la Botoșani, și ei vin după un eșec. Va fi greu să recuperez din jucătorii accidentați. Nu cred că se va recupera niciunul”, a adăugat Marin cu referire la accidentații Scutaru, Bărbuț, Krischstein, Sarmov, Popovici și Zicu.

Oancea: ”Meritam prelungiri”

”Secundul” Petrolului, antrenor interimar până la numirea unui nou tehnician, crede că echipa sa merita cel puțin să intre în prelungiri după meciul de azi din optimile Cupei. ”Am început bine prima repriza, ne-am stins spre finalul ei. Am avut cinci minute de coșmar, am primit gol și a fost eliminat Ropotan. Apoi ne-am revenit. Am făcut o repriză a doua buna ca atitudine. După care meritam sa mergem în prelungiri”, a spus Mihai Oancea.

Antrenorul oaspeților a comentat și faza controversată din prima repriză, când ACS Poli a primit aparent ușor penalty. ”Toți jucătorii au spus că nu a fost nimic. Eu nu am văzut bine, nici la reluare, a fost pe partea cealaltă a terenului… Jucătorii au reușit să se motiveze. Am reușit să-i iertăm greșeala lui Ropotan. Poli nu m-a surprins cu nimic, era culmea, după două meciuri în câteva săptămâni”, a adăugat Mihai Oancea.

”În fiecare an a fost obiectiv Cupa la Petrolul. Am preferat să-l odihnim pentru a preveni o accidentare în vederea meciului de Liga I.  Cobrea e un portar de mare viitor. Pecanha a ințeles”, a conchis Oancea cu referire la alegerile făcute în echipă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.