Florin Marin: ”S-a repetat istoria de la meciul cu Pandurii”. Ce punct...

Florin Marin: ”S-a repetat istoria de la meciul cu Pandurii”. Ce punct slab le-a găsit timișorenilor Francisc Dican, antrenorul CFR-ului

1
DISTRIBUIȚI

ACS Poli cfr (9)

ACS Poli a suferit un nou eșec în Liga I, de această dată primul pe teren propriu cu Florin Marin la cârmă. Experimentatul tehnician a spus după meci că echipa sa a fost afectată de schimbările dese forțate în primul 11. De partea cealaltă Francisc Dican, antrenorul lui CFR Cluj, a fost practic salvat de la demitere prin acest 2-1 la Timișoara.

”Am primit din nou goluri ușoare pe erori defensive. Nu mai avem aceeași organizare, aceeași concentrarea. Nu mai sunt la fel de agresivi, apar probleme. E o problemă și din acest punct de vedere, am fost nevoit să schimb la fiecare meci. Suferim la relațiile de joc. Când lipsesc patru-cinci jucători normal că suferim la relațiile de joc”, a declarat Florin Marin.

”Clujul e o echipă bună, care a făcut diferența, nu ne-a surprins, ne așteptăm să abordeze așa. Ratăm foarte multe ocazii. Trebuie să blocăm mai bine adversarii. În a doua repriză am pus presiune pe adversar, nu le-am oferit spații, am reușit să înscriem… Normal că mai aveam șanse dacă marcam mai devreme.


S-a repetat istoria de la meciul cu Pandurii”, a mai spus Marin.

Tehnicianul bănățenilor a explicat și de ce l-a ales pe Claudiu Belu căpitan azi. ”Belu e un jucător de calitate, de perspectivă. Sunt convins că va ajunge la o echipă mare din campionatul României sau străinătate. L-am ales ca să-l motivez pentru acest joc”, a specificat Florin Marin.

ACS Poli cfr (4)

Dican: ”Sunt greoi în defensivă”

Antrenorul lui CFR Cluj răsfulă ușurat după succesul de la Timișoara. Mai ales că ardelenii treceau printr-o pasă proastă. ”Felicit echipa pentru reacția de după cinci meciuri fără succes în care nu am reușit. Am reușit să prestăm un joc bun, am pus presiune. În repriza a doua ei au venit cu mingi lungi. A fost o victorie meritată. Ne-am gândit că vom avea spații. Orice gol necesită efort”, a declarat Francisc Dican. Antrenorul ardelenilor a vorbit și despre ACS Poli: ”E o echipă bine organizată, greoaie în apărare, dar cu jucători rapizi în atac. Pentru mine e important ce vorbesc cu președintele, în rest, nu mă interesează speculațiile. În acest campionat oricine poate să bată pe oricine”.

Florin Marin a replicat: ”E părerea lui dacă consideră că avem apărare greoaie și echipa sa are jucători lenți în centrul defensivei”. CFR a acumulat 17 puncte, în timp ce ACS Poli a rămas la cota 14.

1 COMENTARIU

  1. Spune ba Pensionarule ca suntem GREOI in poarta ,,,Penibilule nai vazut ca Neamtu a gresit fatal la cele doua goluri si nea ingropat ,,,Dute dracului Cu-tot cu Staful tau de rahat si iai si pe CAPRA aia de Belu si pe Ciobanu ala de Artean care i bagi la comanda lui Alexa si poti lua cu tine si pe Pensionari din echipa asta care nea mancat toti bani si nus buni de nimic …..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.