Frăţia PNL-PSD, la CJT. Cum vor deveni consilieri judeţeni şi liberalul Balint...

Frăţia PNL-PSD, la CJT. Cum vor deveni consilieri judeţeni şi liberalul Balint Petrescu şi pesedistul Filip Stancu

0
DISTRIBUIȚI

cjt01_resize

USL funcţionează de minune încă la Consiliul Judeţean Timiş, acolo unde după luni de certuri şi lupte între PNL şi PSD ambele formaţiuni sunt pe cale de a-şi face voinţa. Vă reamintim că în urmă cu mai multe luni consilierul PSD Sorin Cociobea, ales iniţial pe listele PDL şi apoi transferat, a condamnat public formaţiunea social-democrată declarând că este „cancer”.


Ulterior, lui Cociobea i s-a retras calitatea de membru PSD şi a fost exclus din CJT. După acest moment, pentru postul vacant, PNL şi PSD au început o luptă, fiecare dorind să îşi impună omul în CJT, adică PNL pe Balint Petrescu şi PSD, pe Filip Stancu.

Astăzi, PNL a depus un nou proiect de hotărâre prin care Petrescu urmează să fie validat ca şi consilier după ce Autoritatea Electorală Permanentă a informat CJ Timiş că succesorul lui Cociobea va fi de pe lista pe care acesta a fost ales iniţial, adică PDL transformat recent în PNL.

Nu numat atât, dar şi Filip Stancu va veni în CJT, asta pentru alesul PSD Timiş Pompiliu Stanciu va demisiona din funcţia de consilier pentru a merge Directior la Aviaţia Utilitară. Astfel, locul acestuia va fi ocupa de Stancu, care deja este prezent la masa CJT, aranjându-şi singur tăbliţa cu numele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.