HAOS din cauza cardului de sănătate: angajaţii de la Spitalul de ...

HAOS din cauza cardului de sănătate: angajaţii de la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara nu şi-au primit salariile. De ce nu le-au fost viraţi banii în conturi

0
DISTRIBUIȚI

SPITALUL VICTOR BABES02

Cei aproximativ 300 de oameni care lucrează în Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” sunt nemulţumiţi. Asta pentru că ar fi trebuit să-şi primească salariile în data de 15 octombrie, dar până astăzi nu le-a intrat nici măcar un leu în conturi. De vină ar fi introducerea cardurilor naţionale de sănătate, dar şi modificarea legislaţiei. Aşa se face că o serie de servicii medicale nu au fost validate de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, motiv pentru care angajaţii din unitatea medicală nu şi-au primit leafa la timp.

„Într-adevăr, nu s-au primit banii.


A fost o întârziere de la Casă Naţională de Asigurări de Sănătate pentru că nu ni s-au validat serviciile şi au avut nevoie de timp să le valideze. Am înţeles că ieri s-a făcut această validare şi atunci urmează ca mâine sau până vineri se vor primi banii. Sindicatul a avut o întâlnire astăzi în care a vrut să facă puţină presiune. Serviciile pe care le efectuăm le trimitem la casă, casa le validează, după care se primesc banii. Fiind foarte multe servicii, ştiţi că s-a schimbat legislaţia, au apărut cardurile de sănătate şi nu au fost validate serviciile de casa naţională”, ne-a explicat medicul Virgil Musta, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Boli Infecţioase „Victor Babeş” de la Pădurea Verde.

Pe de altă parte, în urma întâlnirii care a avut loc, astăzi, între angajaţi şi conducerea spitalului, aceştia au decis să meargă în marş până la sediul CJAS Timiş, dacă până joi dimineaţa nu le vor intra banii în conturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.